Участник от Бобов дол грабна сумата от 3 423,10 лева след успешно реализирана прогноза в неделя за пет мача в система (3 от 5, 4 от 5 и 5 от 5). Той е заложил 80 лева за краен изход, като е познал всичките срещи:

Корона Келце - Шльонск Вроцлав Х

Грасхопър Цюрих – Базел Х

Вакер Инсбрук - Щурм Грац Х

Ростов - ФК Краснодар Х

Динамо Брест - ФК Минск Х

 

Плевенчанин също се поздрави с успех във вчерашния ден, след като прибра 2 056,20 лева със 150 лева залог. И той е предпочел система, но този път 3 от 4 и 4 от 4, като е бил 100-процентов в предвиждането си:

М'гладбах - Байерн Мюнхен Сбор голове първо полувреме 2+

ИА Акранес - ИБВ Вестманея Сбор голове първо полувреме 2+

Тор Акурейри – Брейдаблик Сбор голове първо полувреме 2+

Валур Рейкявик - Филкир Рейкявик Сбор голове първо полувреме 2+

 

Съботният ден бе щастлив и за столичанин, който забогатя с 2 571,69 лева. Той е заложил 10 лева за пет мача в права колонка:

Кефлавик - ФХ Хафнафьордур Сбор голове – Гост 3+

КА Акурейри – Селфос Сбор голове – Гост 3+

Легия Варшава - Видзев Лодз Сбор голове – Домакин 3+

Хуан Аурих – Сиенсиано Сбор голове – Домакин 3+

Пандури – Брашов Сбор голове – Домакин 3+

 

Печалбите в „Еврофутбол“ от Гонки в последните три дни също са не по-малко атрактивни. Най-голямата - 1 102,80 лева, бе реализирана в неделя. Тя бе осигурена с 4 лева залог с предвиждане на 1-3 място на 10-та гонка на хиподрума в Бел Вю. Хрътки с номера 2, 3 и 1 финишираха в този ред и осигуриха прекрасната печалба на търновец, който пусна своя талон в пункта на ул. "Тодор Балина" № 11А в града.

Следващата по големина печалба от Гонки е от събота и е на стойност 945 лева. С толкова вдигна семейния си бюджет софиянец, заложил 100 лева за четвърта гонка в Ситигнгборн. Предвиждането му - че Hollyoak Mad Sam и Borntobegood ще финишират на първите две места, се оказа правилно. Той е избрал пункта на ул. "Лиляче" № 7А.

Друг столичен пункт – на ул. "Чавдар Мутафов" №22, държи първенството по хубави печалби от Гонки, но от петъчния ден. Там бяха осъществени суми от 800, две по 930 лева и една от 810 лева. Първата е реализирана за победата на Scarty Leader в пета гонка на хиподрума в Кинсли. Dromana Racer финишира на първа позиция в петото състезание в Суиндън и донесе две печалби от по 930 лева. Друга хрътка – Kick on Joseph грабна златото в трета гонка в Монмор и зарадва с 830 лева столичанин, повярвал в нейните качества.