Бизнесменът Красимир Георгиев ще е новият шеф на ЦСКА, разкриха за Гонг два независими един от друг източници. Георгиев е известен хотелиерски бос и собственик на фирма „Централ 52“, която бе сред фирмите, обявени преди седмица за част от групата, която ще налива пари в „червения“ клуб.

Красимир Георгиев е собственик на хотелите „Централ“, „Централ Хотел Форум“ в София и сградата, в която се помещава култовото столично заведение „Син Сити“.

Именно Георгиев е човекът, който по всяка вероятност ще замени Венци Живков на поста изпълнителен директор на ЦСКА. Другият вариант е той да стане председател на новия Управителен съвет на „армейците“ или пък шеф на новото АД, което ще бъде регистрирано с цел всички тези фирми да внесат своя дял за издръжката на „червените“.

Красимир Георгиев е запален ловец, откъдето идват и познанството му с гласения за президент Христо Стоичков и Емил Димитров, който за момента е лицето на новата власт на „Българска армия“.

На този етап именно Георгиев е гласен за човека, който ще движи нещата в ЦСКА, като до седмица това трябва да бъде официализирано.