Капитанът на ЦСКА Тодор Янчев дари своята фланелка, която бе продадена на търг по време на благотворителния турнир организиран в помощ на деца на загинали служители от системата на МВР. Янчев уважи надпреварата в компанията на своя съотборник Костадин Стоянов. Капитанът на ЦСКА дари свои екип от изминалия шампионат, който бе продаден за 250 лева, които отидоха в подкрепа на децата.

Капитанът на ЦСКА дари фланелка за благотворителност

Иначе отборът СДВР дублира победите си в турнира. След като миналата година Столичната дирекция на вътрешните работи спечели с 3:1 финала срещу сборния журналистически тим Медия Юнайтед, тази година нещата се повториха. Финалът отново бе същия, но резултатът още по-категоричен за СДВР – 7:2. Една от причините за загубата на журналистите бе сватбата на бившия национал и футболист на Левски Елин Топузаков и Весела Тотева. Бракосъчетанието попречи на гост-звездата на тима Даниел Боримиров да играе на финала. Освен това от състава излязоха още двама основни играчи, които трябваше да присъстват на сватбата на Елин и Весела. Така за финалната среща журналистическия тим бе сериозно разклатен от липсата на кадри, което доведе до загубата. Преди това Медия Юнайтед надделя над единия от двата отбора на Пожарната с 2:1 в полуфинала, а СДВР се справи с 8-мо РПУ.

Желаещите да се включат в дарителската кампания за деца и семейства на загинали служители на МВР могат да го направят в набирателен фонд:

Обединена българска банка

IBAN: BG60UBBS80021029636330

Капитанът на ЦСКА дари фланелка за благотворителност