Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев говори след мача срещу Локо Сф, който разградчани спечелиха с 1:0. Футболният бос обяви, че Лудогорец не купува мачове и добави, че очаква все по-чести атаки към тима си до края.

„Много глупости се казаха в последно време, видяхте колко цесекари стояха до мен. Видя се кой кого подкрепя. Хората от ЦСКА на трибуните бяха направили всичко, за да играе Локо Сф срещу нас по този начин. Ние не купуваме мачове, ако беше така нямаше да паднем от Славия и от Черно Море. От тук насетне атаките срещу нас ще са постоянни“, бяха първите думи на Домусчиев.

„Аз не съм специалист в съдийството, за червения картон говорих на полувремето със специалисти и те ми казаха, че това е чист червен картон“.

„Дали ще станем шампиони зависи от това, дали ЦСКА ще греши“, бе лаконичния коментар на футболния шеф относно шансовете на отбора за титла.

Дали Миньор е получил премии от Лудогорец за резултатите срещу Левски и Литекс, Домусчиев каза: „Не е редно да коментирам това, в това няма нищо лошо“

„Не искам да коментирам селекцията, тя се прави според целите“.

Що се отнася до предстоящия финал за Купата на България срещу Локо Пд и до действията на „смърфовете“ спрямо назначения съдия Домусчиев обяви:„Локо Пд имаха една единствена цел, те искат да накарат съдията да свири спорните отсъждания в тяхна полза в мача за Купата“.

„Ние нямаме такива традиции като грандовете в София, нашата първоначална цел бе да се класираме за Лига Европа, а от догодина ще мислим за нещо по-голямо.“

„Хубаво ще бъде да се намалят отборите в А група, така всеки мач ще е дерби“, завърши Домусчиев.