„Този мач бе доста по-интересен от първия през декември от първия полусезон”, коментира пред Гонг капитанът на ЦСКА след победата с 3:0 гейма над Левски.

„Сега първият гейм бе вработващ за нас с непривични грешки, Левски играеше по-събрано и затова се получи толкова оспорвана част. След това успяхме да настоим играта си и показахме добър волейбол. Въпреки че резултатът е 3:0, показахме добро представление за зрителите, които дойдоха в залата”, каза още червеният разпределител.

По отношение на включването като титуляр на младия Камен Каменов, опитният плеймейкър сподели: „Представи се добре. Имаше известно напрежение в действията му, но това е нормално. Използва си шанса момчето. Младите просто трябва да се възползват от моментите и възможностите, които им се дават, да ги оползотворяват защото иначе от квадрата най-лесно се гледа”.

След като предишни години бяхме свикнали да наблюдаваме вечно дерби между първия и втория, сега ЦСКА и Левски излязоха един срещу друг като съответно трети и пети в класирането, а коментарът на Иванов за това бе: „Шампионатът още не е приключил. Имаме още няколко мача от редовния сезон, след това плейофи. Според мен същността на нещата ще дойде в плейофите, там се вижда и най-доброто от отборите. Мисля, че ще намерим сили!”