Спортните легенди Емил Кременлиев, Тити Папазов, както и футболните звезди Чавдар Янков, Христо Йовов и много други ще отпразнуват празника на родилната помощ Бабинден на тържествен коктейл в столичен хотел на 20 януари, по покана на АГ-болница "Свети Лазар" в София, където са родени децата им.

Домакините на вечерта д-р Тияна и Валентин Николови имат три повода за празнуване - освен Бабинден, те ще отбележат 12-ата годишнина от създаването на болницата, както и напълно обновеният й интериор и екстериор, съобщава ВИП Комюникейшън.

Сред поканените са и други спортни любимци, предпочели "Свети Лазар" за родилен дом на децата им - Саша Симонович и съпругата му Даниела, Маги Малеева, Димитър Бербатов и Елена, Валери Божинов и Алисия, биатлонистката Нина Кадева, Предраг Пажин, Деница и Георги Бачеви и много други.

Изцяло обновената АГ-болница Свети Лазар получи преди месец специалната награда на годишната церемония за луксозно строителство и архитектура   VIP PROPERTY AWARDS за Корпоративна идентичност на строителство и архитектура.  С разширението болницата придоби обща площ от впечатляващите 2800 кв. м., с което се превърна в истинска емблема на столицата.