Собственикът на Локомотив Пловдив Константин Динев коментира специално за Гонг ситуацията в клуба, днес след загубата от Левски. Той потвърди за приетите оставки от страна на спортно-техническия щаб начело със спортния директор Бранко Милованович.

„Раздялата ни с Бранко Милованович и Драган Канатларовски е тежка за мен”, заяви Динев.

„Двамата ги чувствах и като приятели. Казах след мача с Левски, че ще има промени и те бяха продиктувани от непостигане на поставените цели пред отбора. Бранко Милованович и Драган Канатларовски имаха пълна свобода да провеждат клубната политика, но в крайна сметка резултатите постигнати тази есен до тук не задоволяват никой. Отборът не върви, за което държа да подчертая не са виновни само те двамата. Според мен вина има и средата, в която те трябваше да работят. Надявам се всички ние, които искаме Локомотив да върви нагоре, ще си извадим поука от случилото се и няма да повтаряме грешките, които допуснахме. Локомотив ще има нов старши треньор, но не искам да избързвам с обявяване на името му. В най-скоро време, след като обсъдя вариантите ще обявя и на кой ще поверя бъдещето на тима. Надявам се феновете да разберат промените и отново да застанат в подкрепа на любимия им отбор.”

Коко Динев обмисля няколко кандидатури за старши треньор, като най-вероятна в медиите се спряга тази на Емил Велев, който стана с Левски шампион на България.