„Ако Уесли Снайдер иска да дойде при нас, ще трябва да приеме договора, който му предлагаме”, заяви мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън, цитиран от „Дейли Мейл”.

Според изданието, шотландецът вече се изнервя от исканията на холандеца, който би станал най-скъпоплатения играч на „червените дяволи”, ако Интер склонят да го продадат. Юнайтед вече дадоха почти 50 милиона паунда през това лято, привличайки Фил Джоунс, Давид Де Хеа и Ашли Йънг и Фъргюсън няма намерение да чака Снайдер да реши дали да приеме по-малкото пари, които му предлагат.

„Ако иска да дойде, трябва да приеме договора, който му предлагаме. Ако не иска, имаме други опции. Свършихме с приказките”, сподели Фърги.

Една от тези опции явно е Андерсон, който се представя добре на предсезонното турне в САЩ. „Момчето има талант. Очакваме да бъде ключов играч за нас през този сезон. Той вкара четири гола през миналия сезон и ако през този успее да стигне до осем, девет, ще бъде голямо предимство, защото като цяло тимът е много добър”, продължи шотландецът.

Друг вариант да стъпи в обувките на отказалия се Пол Скоулс пък е Дарън Флетчър. „Скоулс ще ни липсва, но ако върнем Флетчър към най-добрата му форма ще получим голям плюс. Той е идеален за отбора ни заради енергията си и способността си да решава мачове”, завърши Фъргюсън.