Футболистите на ЦСКА направиха 10-километров велопреход от Самоков до Боровец. Тази сутрин „червените“ се разделиха на две групи и яхнаха байковете. За да бъде по-натоварващо заниманието Милен Радуканов свали с автобус своите играчи от Боровец до Самоков и от там те тръгнаха обратно с велосипедите. Жълтата фланелка взе Костадин Стоянов, който взе най-бързо разстоянието в първата група. Веднага след него бе колегата му в отбрана Апостол Попов. Втората група пък бе водена от Спас Делев и Иван Караджов.

Треньорите на ЦСКА също не останаха по-назад от своите футболисти. Иван Йовановски и Светльо Петров изминаха разстоянието два пъти наравно с играчите.

Мениджърът Милен Радуканов пък се включи във втората група, след като преди това се върна от София, където трябваше да реши някои проблеми в клуба. „Личният пример е най-важен“, каза от велосипеда Радуканов, преодолявайки разстоянието.

За втори път играчите на ЦСКА се качват на колела по време на лагера в планината. Предишният преход обаче бе далеч по-лек.

Двамата треньори Светльо Петров и Иван Йовановски през седмицата направиха екстремно спускане с байкове от хижа Мусала до центъра на Боровец.