Босът на ЦСКА Димитър Борисов прие с усмивка, поредното изказване на кмета на Сливен Йордан Лечков, според когото решение на Сливенския окръжен съд е блокирало трансферите на ЦСКА.

„Нека Лечков знае, че Пернишкия окръжен съд отмени решението на Сливенския. Не мога да се начудя на това изказване. Това противоречи на всякакви законови разпоредби. А Лечков може само да ни е благодарен, че продължаваме да му изплащаме борчовете. Ние си плащаме в срок суми към частен съдебен изпълнител, г-н Бъзински, той вече от своя страна преценява дали да погасява вноските към НАП или да се разплаща с футболисти, които имат да взимат от Лечков пари. Вече му оправихме четирима играчи, по списък остават към трийсетина. И тях един по един ще оправим. Да не се притеснява. Но при положение, че постоянно изплащаме пари към частния съдебен изпълнител, както е по закон, то не виждам причина, поради която Данчо Лечков постоянно пуска някакви странни заплахи. Добре, като ЦСКА не разполагат със стадион, с нищо освен четирите букви, то той като разполага с всичко и е кмет на града, питам: на кое място е отборът му?” – каза за Гонг Борисов.

Той още веднъж допълни, че ЦСКА в момента е напълно изряден и коректен към всички отбори в „А” група и няма никакви притеснения нито за лиценз, нито за блокиране на трансферите му.