Присъстващите на пресконференцията снощи преди мача Порто – ЦСКА португалски журналисти тотално се объркаха относно броя на треньорите на българския тим през календарната 2010 година.

Те поискаха помощ от българските си колеги, за да съставят пълен списък на всеки един, който дори за съвсем кратко е водил ЦСКА през годината, започвайки от извелия на първа тренировка в началото на януари отбора Любослав Пенев.

В крайна сметка бройката бе докарана до точните осем наставника, били начело на отбора за по-кратък или по-дълъг период от време.

Всичко това, освен объркване, логично доведе и до иронични изражения по лицата на местните журналисти, които категорично недоумяваха как се е стигнало до всичко това и как въпреки това отборът все пак се е класирал в груповата фаза на Лига Европа.

Местните бяха много добре запознати, че присъстващият на официалната пресконференция Сашо Борисов, всъщност не е реалният треньор на ЦСКА, но трябва официално той да се явява. Въпреки това, подходиха с нужното уважение и задаваха достатъчно въпроси към представителя на „армейците”.