Мирослав Миндев и Владислав Ямуков от ОФК Сливен бяха избрани съответно за най- полезен и най – добър играч за есенния полусезон от фен клуба на Сливен.

От тази година феновете и техния сайт ще награждават най – добре представилите се играчи . Най – добър футболист ще бъде избиран след всеки мач и за всеки кръг.

Феновете ще отличават и най – добър играч за полусезона и годината. През месец август за най – добър играч е класиран Адриано Миранда, за септември – Мирослав Миндев, а за октомври гласовете на феновете е спечелил Владислав Ямуков. Награда бе присъдена и на Драголюб Симонович за най – голям принос към клуба.

Призовете се връчват за първа година. Феновете на ОФК Сливен заявиха, че тази инициатива ще се превърне в традиция. Те казаха, че ще подкрепят състава на Сливен във всеки един двубой.

Награденият от фен клуба на Сливен за най –добър играч през есенния полусезон Владислав Ямуков благодари на феновете и всички свои съотборници. Той изказа благодарност и на треньорското ръководство. „В трудните моменти ние продължаваме да играем. Всички момчетата се държат мъжки независимо от трудностите. ”, добави Владислав Ямуков.

Спортно – техническият директор на ОФК Сливен Драголюб Симонович благодари за наградата и заяви, че в Сливен и изживял едни от най - добрите си моменти. Симонович изказа благодарност на феновете за подкрепата към отбора на Сливен. “Чувствам се сливналия и се надявам ОФК Сливен са успее да остане в А група”, добави Симонович.