ЦСКА изпусна да победи Спартак Москва в третата си контрола по време на втория подготвителен лагер в турския курорт Белек. Двата отбора завършиха 0:0, като „армейците” пропуснаха по-чистите положения.

ЦСКА можеше да поведе в резултата в 19-та минута, когато след центриране от корнер топката попадна в Мишел Платини, който от 2-3 метра не успя да я прати във вратата на Джанаев.

Шест минути по-късно в 25-та Иван Иванов сбърка и топката попадна в Прудников, който стреля, но кълбото мина в страни от вратата на Чавдаров.

В 29-та минута Панку подаде добре към Румен Трифонов, който влизаше опасно в наказателното поле на Спартак, но Паршивлюк с добър шпагат изби топката в корнер.

Спартак изпусна най-чистото си положение през първото полувреме в 35-та минута, когато Паршивлюк бе изведен в удобна позиция и стреля от воле, но Чавдаров успя да избие.

ЦСКА стартира по-добре през второто полувреме и в 54-та минута Трифонов свали топката към Платини, който стреля от около 20 метра, но неточно.

Две минути по-късно Виданов центрира от фаул в наказателното поле на Спартак, но Платини не успя да стигне до топката и Филипенко успя да избие.

В 67-та минута Панку стреля от пряк свободен удар, но над напречната греда в аут. Три минути по-късно отново Панку имаше добра възможност и стреля добре, но Джанаев успя да избие топката в корнер.

Най-чистото положение за ЦСКА през второто полувреме бе в 74-та минута, когато Галчев изведе Делев, който се озова сам срещу Джанаев, след което стреля покрай него, но топката срещна десния стълб и излезе в аут.

До края на мача ЦСКА продължи да има инициатива, но „армейците” така и не стигнаха да победен гол в мача.

Следващата контрола на ЦСКА е на 9 февруари срещу Том Томск.