Жълтите издания продължават да търсят пикантни подробности около живота на българския тенисист Григор Димитров и Мария Шарапова. През последните дни се появиха редица слухове, че двамата са се разделили.

Злите езици тръбят, че Гришо и Маша не са заедно, въпреки че нито един от двамата не е направил официално изявление по въпроса. Дори напротив, руската състезателка публикува доста красноречива снимка вчера, на която ръцете на двамата са много близо една до друга. Шарапова дори нарече българина "Диди", а на фотоса се виждат бижутата на двамата.

Публикацията на руската кралица на тениса е ясен знак да се разбере, че в отношенията между нея и хасковлията всичко е идеално, а някои от последните ѝ изказвания дават още по-точна индикация за това.

Неотдавна хубавата Мария призна, че е щастлива от всичко, което се случва в живота ѝ: „Нас и Григор ни обединява не само спортът. За мен е важно в човека до мен да виждам себе си през цялото време. Разбира се, че се наслаждавам на всеки момент, в който съм с него. За мен е от значение човекът до мен да ме уважава и да подкрепя във всяко решение. Това срещам в Григор“.