Дълго време се смяташе, че единствено футболът е в полезрението на тотомафиотите, но все по-често излизат доказателства, че пипалата им са се разпрострели и сред другите спортове. Дори аристократичният тенис попадна в полезрението им. 

Това стана ясно след признанията на румънския млад талант Мариус Копил. 24-годишният тенисист разкри, че на миналогодишното издание на Мастърса в Маями, който е един от най-престижните турнири през годината, е получил предложение да манипулира крайния изход на двубоя. 

"Получих неприлично предложение в Маями миналата година. Един човек се свърза с мен в профила ми във Фейсбук и ми предложи 30 хил. евро, за да загубя сет. Допълни още, че офертата му е валидна за всеки мач, за който аз преценя."

"Аз обаче веднага му споделих, че няма никакви шансове да се случи подобно нещо. И не само това, но веднага се обадих на етичната комисия в тениса и казах какво ми се е случило. Трябваше да го направя веднага, защото ако не бях дал репорт, щях да бъда наказан, нищо че съм отказал."

"А лично аз мразя залаганията. Дори заради тези хора си изтрих профила във Фейсбук. Но веднага след това започнаха заплахи за живота ми, проклятия, което ме кара да се страхувам. Но аз ще продължа да играя честно", сподели Копил.