Че Григор Димитров приема повече от сериозно участието си на турнира в Стокхолм, това е повече от ясно за всички. Но и българинът не изпусна да даде поредното доказателство за това. 

Или по-точно треньорът му Дани Валверду. Буквално минути след края на мача от четвъртфиналите с Кевин Андерсън, испанецът подготви българския си възпитаник за... тренировка. 

Гришо отиде да даде задължителното интервю след мача, хвърли си един душ и веднага отиде в залата за тренировки. Това стана още докато течеше мачът на следващия му съперник Хуан Мартин дел Потро с хърватина Иво Карлович. 

"Важна победа, но сега имаме друга работа. Григор веднага започва с тренировките. Колко дълго ще се подготвя? Можете да видите сами, няма да ви казвам аз", сподели с усмивка Валверду пред организаторите на турнира. 

"Вече му свикнах", сподели усмихнат и Гришо. "И след първия си мач тук тренирах веднага след края му. Не е нещо, свикнах на този начин на работа", добави българинът, преди да се отправи първо към фитнеса, а после и към корта.