Прелестната приятелка на българския тенисист Григор Димитров - Никол Шерцингер - категорично отказа да коментира в подробности връзката си с него. Тя даде обширно интервю за новия брой на списание "Ин Стайл", в което говори за всеки аспект от живота си, но не иска да говори за Гришо. 

И причината не е в някаква драма между тях, а просто защото не иска да измества фокуса от кариерите им и нещата, с които се занимават, коментирайки личния им живот постоянно. 

"Разберете ме, че не искам да говоря за връзката ни, защото ако кажа нещо и веднага става водещо заглавие и се пишат хиляди истории около него. Измества се фокусът от нещата, с които се занимаваме."

"Щастлива съм с Григор, имаме страхотна връзка, но това е, стига толкова! Искам да пазим тези неща за себе си. Затова стига с приказките по тази тема", сподели Никол и даде за сравнение преиначаването на думите ѝ, че искала да има дете някой ден, което таблоидите в Англия извъртяха така, че вече с Григор едва ли не работят активно по този въпрос.