"Чувствам коляното си много добре, като на тренировка. Можех да се придвижвам напълно свободно", сподели световният номер 3 Роджър Федерер след победата си над Гийермо Гарсия-Лопес с 6-3, 6-4 в мач от втория кръг на турнира от сериите Мастърс в Монте Карло.

За Федерер това бе завръщане на корта след 2-месечно отсъствие след артроскопия на менискус, но швейцарският маестро заяви, че вече няма никакви проблеми с коляното. "Чувствам коляното си много добре, като на тренировка. Можех да се придвижвам напълно свободно. Ще видим как ще се чувствам в следващите дни, но засега съм уверен, че всичко ще бъде наред", коментира Федерер след двубоя.

"Мисля, че това бе перфектният мач, завързан в началото, след това успях да вляза в серия. Разиграванията бяха доста кратки, защото сервирах добре, ретурите ми бяха стабилни и се възползвах от вторите му сервиси. Бях малко скован в началото, защото това бе завръщане на корта за мен, но бе хубаво да мина през тези емоции", допълни носителят на 17 титли от Големия шлем. /БГНЕС


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS