Искате да гледате на живо Турнира на шампионките в София? Значи сте на правилното място! Gong.bg стартира игра, от която можете да спечелите билети за надпреварата.

Турнирът започва на 28 октомври /вторник/, а големият финал е на 2 ноември /неделя/. За всеки състезателен ден ще раздаваме по 2 билета, които един щастливец ще печели.

За целта трябва да следите страницата ни във Facebook, в която сутрин около 10 часа ще обявяваме въпрос, на който трябва да отговорите. Далите верен отговор ще вземат участие в жребий, който ще определи спечелилия два билета за съответния състезателен ден.

Днес се борите за 2 билета за първия състезателен ден на турнира – 28 октомври.

Въпросът: Коя тенисистка спечели Турнира на шампионките през 2013 година?

Своите отговори давайте във Facebook страницата на Gong.bg ТУК!

Общи условия на играта:

Периодът на играта е от 23.10.2014г. до 1.11.2014г. включително. Имената на печелившите ще се обявяват на сайта и наFacebook страницата на Gong.bg, а представители на Организатора (Нетинфо АД) ще се свързват с тях в рамките на същия ден, чрез Facebook съобщение. Организаторът си запазва правото при невъзможност на участника да вземе своята награда, да избере нов победител.

Организаторът, Нетинфо АД, запазва правото да променя или допълва официалните правила, както и да преустанови провеждането на играта по всяко време. При възникнали спорове крайните решения се взимат от организатора. В играта нямат право да участват служители на Нетинфо АД, както и членовете на техните семейства.