Григор и Мария Шарапова – тайна връзка или само флирт?

Публикувана в 12:31 на 05 декември 2012 5412

Григор и Мария Шарапова – тайна връзка или само флирт? източник: Youtube

Разходката на ракета номер 1 на България Григор Димитров с очарователната Мария Шарапова в Милано даде повод на жълтите издания да заподозрат двамата в тайна връзка. Г-н Казанова на АTP, както го нарича onthegotennis.com, вероятно се среща с руската състезателка. Изданието обаче не бърза с изводите, тъй като по-рано през годината слуховете за връзката със Серена Уилямс се оказаха неверни.

Тогава всичко изглеждаше ясно, двамата бяха засечени в Париж, а след това се появиха на мачове в Маями. Малко по-късно обаче Серена бе забелязана в близки отношения с неговия треньор Патрик Муратоглу, което забърка популярните личности в любовен триъгълник. А може би слуховете за Серена и Григор тогава са били прибързани. И слухът се потули толкова бързо в медиите, колкото и се появи.

Затова, без да прибързваме, ето как стоят нещата, според onthegotennis.com:

През уикенда Мария Шарапова бе в Милано за демонстративен мач. По време на разходката й по улиците, тя е неизменно снимана, а на един от светофарите се появява кой? (16 минута) Г-н Казанова. Григор Димитров, разбира се. Шарапова може би изглежда малко нервна, но не може да спре да се усмихва. Черпи я с бонбони. Но дали е нова любов, или са просто приятели...

Изданието обаче не спира до тук. Посочва и пет причини, които биха могли да наклонят везните в едната посока. Сетете се сами в коя.

1. Григор обича светлината на прожекторите. Запознанството му с Мария Шарапова определено би увеличило известността му.

2. По време на интервю българинът е бил запитан, с коя тенисистка би излизал, ако е свободна, а отговорът му бе уклончив. Григор предпочете да даде само насоки, че е заинтересован от рускиня или американка.

3. За Мария има нещо, което свързва тези момчета (Новак Джокович и Саша Вуячич) – тъмната коса.

4. Всяко момиче се нуждае от горещ флирт след раздяла.

5. Какво прави Григор Димитров в Милано? Някакво събитие, свързано с Nike? Едва ли...

Срещата на Григор Димитров и Мария Шарапова - 16 минута.

Григор Димитров Мария Шарапова