"Войната" с Домусчиев... ??? Милко може да е обявил война, но само той си знае. Домусчиев не се занимава с хлебарки и криминални типове. Иначе на розовите все им се воюва, като се сетя от времето на Милко Калев Балев, та през Лупита, Титани, дограмата на БФС и т.н. Воюват си и не им пука... като няма мандри за обиране!!!
Спас Русев е казал, че в началото на 2017 г. ще има Общо събрание и на него най-вероятно ще даде акциите на клуба на Търста и НКП. От сега се подготвя почвата в стил "пак феновете ще спасяваме клуба". Това е причината Козарев да говори от името на Спас Русев. По-смешен клуб и по-жалко управление в България се сещам само за ПФК "Черноморец - Бургас - София".
Васко,
Какво стана с обещаните 1 000 000 лв. / годишно?
Нали Тръста пое ангажимент да събира всяка година тази сума за касата на клуба? Нали това бе причината да получи Тръста 10% от акциите на клуба?

Как Спас Русев да извади милионите, когато съдружниците с 10% в АД-то имат вече 3-та година НЕИЗПЪЛНЕНИ ФИНАНСОВИ АНГАЖИМЕНТИ?
Сър Спас Русев има намерение да подари още преди Коледа акциите на нов собственик! Кой ще е той ли? ... Мисля, че всеки се досеща - "феновете на ЛЕВСКИ"! И догодина може би Лудогорец ще се мести в София, за да бъде припознат на 75% ... ЦИРК!
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
На Топчо даваме време, кредит на доверие и нека малшанса не го преследва.
Нямаме очаквания да успее, но въпреки всичко пак ще сме разочаровани.
Утре на стадиона ще сме 500 души, а форумните мишки ще църкат 10-15 хил. коментара по време на мача и ще страдат за ЛЕВСКИ форумно. Подкрепа не чакаме от тези мишки.
Венци Стефанов - пример за бъдещите поколения във всяко едно отношение: интелект, биография, успехи, прекрасен родител и т.н. Т.нар. "спортни журналисти" умират да му задават въпроси и да се радват на просташките му коментари. Този човек трябва да бъде посочван като пример какво не бива да се прави и какво не трябва да се говори в живота, във футбола и в каквото и да е... вместо това Венци е във фокуса на футболния живот и управление.
Ераносян - човекът сироп!
Победа за ДУНАВ с 3-0.
Чиликов и Ст.Ангелов...О, Боже! Единия е пън, а другия е пътник. Не ме изненадва, че ДВАМАТА са замесени в СЕЛЕКЦИЯТА на ЛЕВСКИ. Може още да се оплескат нещата, а не разни недоказани специалисти като Петрович и Жужо да си мечтаят, че в ЛЕВСКИ има как да се подобри ситуацията. Хората НЯМАТ ДОВЕРИЕ на ЕДНОДНЕВКИТЕ БЕЗ РЕЗУЛТАТИ, БЕЗ ОПИТ, БЕЗ ВИЗИЯ И БЕЗ КОНТАКТИ! Трибуните са пусти и на никой не му пука. Иначе НКП и СЗ може да воюват с когото си пожелаят, но това не прави ЛЕВСКИ по добър клуб.
ЛЕВСКИ има проблем в средата, а също така отпред и отзад. Най-вече проблема е в организацията на играта, което зависи от треньорите. След напускането на Люпко се наблюдава т.нар. "офанзивен стил", който уж трябва да носи победи. Е, донесе отпадане от турнира за Купата и равен с Ботев в Доматево. Не бих се очудил да загубим от Ч.море в София, защото те спестиха основните си играчи в мача за първенство и ще са на 100% готови за битка с наивния ЛЕВСКИ на Топузаков. Елате на стадиона да подкрепим ЛЕВСКИ!
Хм, в идните 3 месеца нямало да играе в Тайланд. В ЛЕВСКИ може да го картотекират до Коледа? Нали Г.Иванов, Мицански и В.Генев са с ДОГОВОРИ до Коледа, та какво пречи и Тасевски да потренира и да потича за здраве? Хем и тъщата ще посети, с приятели ще се види и т.н.
Апропо... Спас Русев е наясно с новите попълнения - Г.Иванов, Мицански и В.Генев...
Родителите на СтиВЪН не са го възпитали добре и той често проявява аграрно-селския си манталитет. Вместо да покаже, че е узрял да се справя в живота и да се радва на резултатите си - СтиВЪН се излага като кифла. Всеки следващ треньор да има едно на ум колко му е акъла.
Както се казва: "A lot of things used to be..."
Това, че сме виждали силен ЛЕВСКИ не означава, че когато е слаб не го обичаме. Оценявайте реално ситуацията? ПФК са впрегнати в политически, икономически и олигархически схеми, за да се влияе върху големи групи хора. Дори в най-силните си сезони ЛЕВСКИ не е печелил безметежно, а винаги е имал трудности, когато играе на чужд терен. Иначе мен не ми пречи тук да плямпате колко тежко, черно и несправедливо е всичко. За мен не е така, защото съм реалист. На фона на огромната зависимост (финансова, политическа, организационна и др.)на клуба е чудо, че изобщо има отбор и той се представя прилично до тук. Ще дойдат и по-добри дни, но "славизацията" ще проникне в тъпите кратуни на хейтърите и разбирачите и когато дойде ред ЛЕВСКИ да е силен и шампион - те ще са от Разград, Ловеч или друго проектче и ще пукат вени да викат срещу ЛЕВСКИ... Истинските левскари не им пука за такива, по-добребез тях!
Дано повече не сиправят експерименти с Роман Прохазка на десния бег или като крило да играе! Това е подигравка с този съзтезател, а той има висок морал и се старае според указанията на треньорите. Най-полезен е в центъра, силен физически, има прилична техника, вижда играта, атакува и гони в отбрана...
Нормално бе ЛЕВСКИ да не спечели с оглед на рано получения гол и слава Богу с усилията да се изравни още през първото полувреме. Играчите бяха изморени през втората част. Все пак не сме със супер селекция, а с играчи свободни агенти и играчи с договори до 31.12.2016 г. Всички мрънкачи да заповядат в петък след работа на ст. "Георги Аспарухов", когато ще играем с Черно море. И Маракана няма да ги събере, но по-скоро ще сме пак 2-3 хил.души. Хайде да почват да режат вени десетки хиляди Интернет разбирачи!
Тъпо изказване и липса на характер на победител. Топузаков е от 3-4 г. в отбора и е видял всичко - от събличането на Петев до напускането на Петрович. Един ЛИДЕР не говори така, уважението на играчите на НИВОТО на треньор на отбора не се печели така. Най-важното - ако има идея как да печели мачовете ДА РИСКУВА, ДА ПОБЕЖДАВА И ДА СПЕЧЕЛИ ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ. А не да хленчи пред медиите, за да изглежда "конюктурно коректен" и да се чуди на кого да угажда, за да е по-дълго в ЛЕВСКИ.
Добър ден! Много злонамерени коментари от микренско-етрополските припознавачи, което означава едно: ЛЕВСКИ е на прав път с нормално управление. Да, ще трябва да мине време, за да се види резултата от нормализацията в клуба. Спорове може да има всякъкви, но в едно Спас Русев е прав - трябва да сме на стадиона и да подкрепяме играчите и отбора.
Да се накажат да играят в Ловеч, защото нямат нищо общо с този град!
Идеална комбинация за г-н Крушарски: нон-стоп тото, сиропи и арменския поп Ераносян.
Този маймун не заслужава дори бананова кора, какви повече минути очаква? Да се свърже с Тонев и да го връщат с билет от огризките от 180 000 ЕВРО, които откраднаха при "Трансфера" му...
Идва ред на нов ТВ формат - "Идеалната бабичка"! Г-жа Илиана ще бъде първата спечелила шоуто на фона на безкрайни плювни по ЛЕВСКИ и комплименти към дядо Наско.
Ако зависи от него, Пелето ще остане до последния си ден в ЛЕВСКИ.
Ако зависи от Спас Русев ще бъде освободен преди интервюто в ГОНГ.
МВР още има силна /задкулисна/ връзка с ЛЕВСКИ, а Пелето е пратен от "тях" в клуба, за да помага на Тонев уж за малко,а ако може завинаги. Връзкарче си е Пелето. Раковски му дадоха за лично ползване и ЛЕВСКИ плаща на фирмата му, за да ползва базата дадена на Пелето. "Спортните журналисти" не се интересуват, не проверяват и е под достойнството им да се занимават с такива незначителни подробности. Какво толкова, нали?
Стой си в Казахстан и не се връщай в ЛЕВСКИ. И един съвет - не споделяй с Херо, че са те търсили от ЛЕВСКИ, защото той е близък със Стойчо Младенов, който пък е човек на Вуцов и Сираков. И ето ти атаката с/у Петрович от къде дойде... резултата снощи го видяхме, а предстоят доста тъжни дни за ЛЕВСКИ.
След такъв мач и след това глупаво интервю на Топчо трябва да му се случат 2 неща. 1-вото е да се маха на секундата, а второто да му се казва "ТЪПЧО" до гроб... Неадекватен и глуповат - пуска Сандберг, вместо готовия Лукин. Държи Аниете на крилото, а пуска Бурабия зад нападателя. Така хем нямаме крило, хем няма читав халф зад нападателя. ТЪПЧО няма капацитет да води ЛЕВСКИ. Неговия максимум е да води децата до 12 г. В свободното си време да стриже тревата на Герена.
Гонзо беше нещо голямо за ЛЕВСКИ, но като ръководител и треньор беше неможач и неразбирач. Сега плюе по Курдов и Коловати, но пък винаги е МЪЛЧАЛ за истинските проблеми в ЛЕВСКИ. Още Батков го използва за параван, после Тонев, а най-смешното е, че т.нар. "организирани привърженици" също го употребиха за стопанските си цели. Гонзо така и не се усети и до сега си мисли, че "враговете" му и "виновниците" са извън ЛЕВСКИ. Нищо не говори за Мъри, за Сираков, за Херо, за Петев, за Йоканович, за Мурсия и т.н. Под крилото на Батков, Тонев и в компанията на некадърниците в клуба му беше приятно да води войни с журналистите.
Станислав Ангелов е поредния дилетант "начело" на ЛЕВСКИ. Човек без морал, без връзка с традициите и с публиката на клуба. За 4-те години в които се върти около "началниците" от МВР успя да направи 1 бистро и 1 баня с тоалетна на Раковски. Всичко друго е мили очи по времето на Тонев и долни интриги. Спас Русев трябва да е луд да слуша сина си, който е "фен" на Пелето. Този Спас Русев може да се окаже нашия Лупи или нашето Гърне. Не извади ли торбата с парите и не комплектова ли боеспособен тим с читам треньор - значи е поредната крадлива мишка пратена от ГЕРБ и МВР.
В Берое ще го излекуват за сезон 2017 - 2018 ще е готов за подготовката.
Тоя не си гледа малките котета, а се изказва по въпроси свързани с ЛЕВСКИ.
Нека играе шведа, защото е един от малкото играчи, за които е платена трансферна сума. Редовно го викат и играе за младежкия национален отбор на Швеция. Люпко Петрович искал 34 годишен сърбин да му доведат в ЛЕВСКИ, вместо шведа и затова не го пускал да играе в 15 мача има 40 мин. игра. Същото и за Деза, който не получава шанс да играе повече от 5-10 минути в края на решени мачове. Иначе Виктор Генев, Галин Иванов и Мицански с договори до Коледа, не водили подготовка, контузени и т.н. за тях няма проблем. Професионализъм!
  • 1