@SPQR Търси се президент, който да направи така, че за разградския тумор да важат правилата, които са за всички останали!
Говедата винаги са подкрепяли статуквото и перуката осигуряващи им лиценза при милионните дългове, така че нищо ново под слънцето!
Ах колко говежда мъка се излива под формата на жлъч. Спете спокойно говеда, вие сте коврата на всяка власт и след НАП държавата ще построи и новия говедарник!
Друго си е да те дундуркат Боко и НАП!
@Sin_Kiustendil Динамовец лапай на Насю рунтавия
@Levs стига муча теле, стискай анала болката няма да намалее
Ще има пари за куфарчетата и съдиите.
Урсулаааааа по-голям клоун от тебе нямаааа!!!
Има още пари за крадене в тумора Лефски.
@m65 Плащал си масрафа ахахахахахахаха ... говеждата наглост няма граници, дарявайте сини просяцииииии!!!
Мууууууууу дарявайте просяцииии, НАП чакаааа ...
Вечната говежда мантра за Литекс, ама то какво друго им остава на просяците от Подуене, да се дупят на НАП с надеждата да не ги пратят в селските групи както си му е реда и да се молят баце бойко да дойде на власт.
Мууууууууу говедата пукът жлъчки! Просяциии събирайте стотинки за Мърльо и Насо гdзъ
С тати шеф на БФС лиценза е сигурен, ама и гаврата и прокобата също!
Фалит и А окръжна и НАП да си иска парите, а не да си затваря очите за курвeто на всяка власт!
НААААААААААП къде спииииии, край с курвeто на всяка власт, А окръжна ги чака!
@Kureishio не съм чорбар, но дори и те си платиха някаква там сума и фалираха, а вие курвeта нито плащате нито фалирате, закон за вас няма мамицaта ви ...
Плащайте на НАП говедца, стига с този държавен чадър над разпоретината на всички власти!
Хахаха числото и ветерани ... смяяяях
Ама никой и не си е помислил друго за кyрвата на всички власти Левски 1914 София.
И тези се продадоха, мърши и подлоги на Цеката!
Забравили са да поканят и шефа на НАП, ама те пък там проблеми нямат нали са курвeто на всяка власт!
Охххх прокобооо, защо пак споходи клетите телетааа. Така ще е след многото гадории надробили в миналото покрай отнетия лиценз на ЦСКА! Прокоообооооо
Резултатите от едно 40 годишно приятелство, тепърва униженията предстоят!
Май се долавя намек за черно тото от Перуканя
След това 40 годишно приятелство очаквайте още унижения
Е какво друго да очакваме, като и двата отбора са на хранилка при перуката. За едните 40 годишното приятелство и подаряването на лиценза, за другите съдийските подаръци + рязането на ЦСКА. Нека си бъркат по дупките и да си правят шпалирите, за нас хората, които не си затварят очите и не носят синьо-зелени очила истината е видна от километри. По-добре без титла, но с чиста душа и сърце. Само ЦСКА!
Говедцата скочиха като Матросов да защитават с телата си Перукан! Евала клошари, целувайте му задника, че иначе лиценз през крив макарон!
А подуянци ще продължат да лапат на Бобо, който им крепи лиценза! Това е разликата между двата отбора, едните искат промяна и развитие на БГ футбола, другите са се хванали като удавник за сламка за ликвидатора на футбола у нас, без значение на последствията които води това, само и само да си спасят лиценза и да не турят тире. Срам сте за името на човека, което сте присвоили!
@Darko_Panchev клошар, добре че е ДП да ви държи на изкуствена кома с периодични вноски, и изкуствената коса в БФС да си затваря очите и да ви дава лиценз при милионите задължения. Ако се чакаше на вас привържениците от малцинствата да издържате обора, отдавна да сте отишли при тубата. А относно кенефите много скоро всичко ще се промени, защото вече го няма тиквата да стопира строежа. Виж за козирката е друга тема и шанса ви е просяци да смените палачинката и Насо гъза да почне да целува на харвардския вместо на тиквата, ама това за вас не е проблем, вие открай време сте коврата на всяка власт!
  • 1