Много уважавам Томислав и е прав Левски има отбор и много силни футболти, но нека си кажем нещата с истинските думи целта на ръководството и на всички останали отбори освен Лудогорец е да продават футболисти, не да се следват дългосрочни цели. Бързите пари са в взимането на свободни агенти и препродажбата им ако до някъде биват. За това и това лято ще има голямо текущество евентуално продажбата на Обертан и Яблонски ще заредят тима със свежи пари и лятото ще видим един нов тим. За това за мен дали ще се играе в Европа е драма единствено за ЦСКА София защото разходите които се правят не се запълват до сега пълноценно с приходи
Хубаво може да са били изморени футболистите на Левски от тренировките през деня, но пък другите момчета от Хибърниян които цял ден преди мача са били на работа не са ли били изморени и те ?
Уникален Христо Цветанов !!! ЛЕГЕНДАААААААА !!!!
Хубаво е че стадионът им е малък с капацитет 10 000 души и средна посещаемост за предният сезон 7 000 души. Дано това да не е наистина определящ фактор за крайният победител. Успех на момчетата на Ботев !!!!
ЦСКА се изложиха определено. Но трябва да се кажат и хубавите неща които правят, като например това че си подават на скорост и на моменти сполучливо контролираха топката, липсват титуляри от миналогодишният състав но пък други футболисти са по високо ниво определено от миналия сезон, като Меркадо и Ал.Георгиев, който мисля че няма още 20 години. Но иначе топката се губи лесно когато се стигне наказателното поле на противника, реално атаките увисват без отправен удар, почти няма движение напред с топката през центъра, единствено се атакува по крилата, атаките в последните петнайсет минути когато трябваше да се търси гол завършваха само с центрирания, малкото хубави атаки завършиха без опасност и напрежение за вратаря на Славия. за мен това е проблема и защото футболът е отборна игра трудно се изгражда добър баланс в един тим, а тези момчета постоянно се сменят с по 10 нови и напускат по 10 на полусезон, не само в ЦСКА а и във всички други отбори. Така че смятам, че не липсата на нови е най - големият проблем на червените, даже в това им е единствения плюс.
Много ми хареса коментара на Томислав. Кашата наистина ще е налице ако някой от отборите не получи лиценз за участие в Европа, а може да не е някой а някои, защото освен че участието на ЦСКА е спорно, то същото се отнася и за Ботев и Левски заради големите дългове които са натрупани при тях. Но по скоро всичко е ясно един бараж с полуразпадащ се отбор на Верея ще бъде повече от формален. Лудогорец, ЦСКА, Левски и Ботев ще се подвизават в Европа дай Боже успешно !
Мъри постъпи доста хитро, искат не искат сега ще му платят всичко. Според мен всеки заслужава да получи заработеното си възнаграждение за труд. Въпреки че ми е странно, че не си е търсил правата по рано. Същото може би ще сторят и други треньори и футболисти, които висят с пари.