@toristo Хронологията на събитията е друга : Чавдар ( Етрополе ) закупи акциите на Литекс , после си смени името и премести в София . УЕФА не признава ЦСКА - София ( София ) за правоприемник нито на Литекс , нито на ЦСКА ( а решенията на УЕФА са задължителни за страните членки на УЕФА ) . ЦСКА - София ( София ) има 0 титли , а бившите и вече несъществуващи ЦСКА и Литекс съответно 32 и 4 титли .
Ако става въпрос за отбора в който играеш , ЦСКА - София ( София ) все още не е спечелил първата си титла и едва ли скоро ще я спечели .
Те са спестили не само името на съперника си ЦСКА 1948 , но и част от своето име . Защото отбор ЦСКА в България не съществува от 2016 година . Мачът е между ЦСКА 1948 и ЦСКА - София ( София ) .
Глупости ! Чавдар ( Етрополе ) вече 7 години играе в " А " група под името ЦСКА - София ( София ) .
@replay В действителност тук някой друг е олигофрена , но наистина ЦСКА-София ( София ) не е Лигекс . Това е нов отбор създаден през 2016 год . на база на Чавдар(Етрополе) , който закупи акциите на Литекс . Бившият Литекс остава в историята с 4 спечелени титли , докато ЦСКА - София ( София ) все още не е спечелил първата си титла .
И кога Ел Маестро е бил " Старши треньор на ЦСКА " ? В България той е водил единственно ЦСКА - София ( София ) .
Каква е тая статистика ? ЦСКА - София ( София ) e създаден през 2016 год. , а преди това Чавдар ( Етрополе ) не е играл мачове с Левски .
Няма как да има такъм двубой ! И двата отбора са създадени след фалита и ликвидацията на бившия ЦСКА . Мачът днес е между ЦСКА - София ( София ) И ЦСКА 1948 .
ЦСКА няма как да отмъкне когото и да е , защото фалира и беше ликвидиран още през 2016 година . Като пишете тези глупости , поне уточнявайте дали става въпрос за ЦСКА 1948 или за ЦСКА - София (София ) .
Феновете на отбор размазан в ЕКТ с 0 : 6 от никому неизвестния отбор на Сепси , негодуват от равенство с отбор който няма загуба в първенството , а предишния кръг дори победи хегемона Лудогорец . Очевидно припозналите сменилия името си и преместил се в София Чавдар ( Етрополе ) са загубили всякаква връзка с действителността и вместо да се гордеят с точката спечелена срещу далеч по - класен и именит отбор от техния - искат оставки .
Разбира се че Лудогорец има история , и то не каква да е . Но отборът в който играе този футболист - Кох е наистина отбор без история .
Капотанът на отбор създаден преди едва 7 години , вкаран в елитната група адмистративно , а не по законния спортно - технически път и със спечелена една единственна нупичка в историята си , квалифицира СПЕЧЕЛИЛИЯТ 12 ПОРЕДНИ ШАМПИОНСКИ ТИТЛИ ОТБОР НА ЛУДОГОРЕЦ КАТО ОТБОР БЕЗ ИСТОРИЯ ???!!!
Собствениците на Берое са от САЩ . Трудно е да повярваме че американски отбор ще продаде звецдата си на руски отбор , особено при сегашните отношения между САЩ и Русия .
Ако преодолее Астана , Лудогорец вече си осигурява участие в групите на ЛК . Нещо което едва ли ще постигне Левски , дори и да преодолее израелския си съперник .
След мачовете с израелците едва ли за Левски ще има някакво значение какво ще отреди днешния жребий .
Напротив - равенство срещу отбор като Славия е успех за ментето от Етрополе - Микре .
А защо едното от новите ЦСКА наричате с официялното му име , а другото с името на бившия гранд , който беше обявен в несъстоятелност и ликвидиран през 2016 година ?
@Радо За нас може да не е обида , но за македонците е най - голямата обида
@chemg3ev2 Така е , но това не е Ловеч , а Чавдар ( Етрополе ) , който закупи Литекс , после си смени името и премести в София . Затова и УЕФА не признава ЦСКА - София ( София ) нито за ЦСКа , нито за Литекс , а за нов отбор , чиято история започва от 1916 година .
@chemg3ev Така е , но това не е Ловеч , а Мавдар
ЦСКА - София ( София ) e създаден през 2016 година . За каква загуба през 2005 година бълнувате ?
@ddryanov В момента в елита има само едни селяндури - тия от помашкото село Микре . Честит успех на Лудогорец ! Шапки долу пред хегемона !
До голяма степен Гонзо е прав , но не съвсем . Ако процентът на владеене на топката срещу Черна гора е критерий че сме ги надиграли , снощи владеенето на топката беше 62 процента за Сърбия , срещу 38 процента за нас .
Може би и с тях да успее да стигне до бораж , но няма гаранция че и догодина съперникът ще е Спортист ( Своге ) или някое друго неизвестно отборче .
ЧЕСТИТА 12 - та ПОРЕДНА ТИТЛА ! МНОГО Е РАНО ЗА ПЪРВА ТИТЛА НА НЕЗАКОННО ПРЕБИВАВАЩОТО В ЕЛИТНАТА ЛИГА МЕНТЕ ОТ ЕТРОПОЛЕ . ЯЗЪК ЗА ПОЛОЖЕНИТЕ УСИЛИЯ ОТ СЪДИИТЕ .
Левсарите би трябвало да надовавате отборите с истинските им имена , както го правим в Стара Загора , Варна , Пловдив и т.н . С кое ЦСКА ще играете в последния кръг ? Има 2 отбора с това име ЦСКА 1948 и ЦСКА - София ( София ) . Отбор ЦСКА в България няма от 2016 година , когато бившият ЦСКА фалира и беше ликвидиран .
Мачът е между ЦСКА - София ( София ) и ЦСКА 1948 . Какво ЦСКА бълнувате , след при положение че и 2 - та отбора бяха създадени след като бившия ЦСКА фалира и беше ликвидиран и нито 1 от тях не е играл срещу ЦСКА ?
Добър резултат ! Не само защото Лудогорец завършиха на първо място редовния сезон , но и защото ще бъдат домакини срещу ментето от Етрополе - Микре в мача от плейофите .
Редно беше мача да се прекрати и да бъде присъдена служебна победа за Лудогорец . Знаем че у нас правилата не важат , когато става въпрос за отбора от Етрополе - Микре . Но и това не поможна на Микренци и хегемона ги победи след подновяването на играта .
@CTEoloAH Беше грешка изпълнението на дузпата да се повери на Ивелин Попов . Все пак първите 5 години от професионалната му кариера бяха във Литекс . А похватите на джуджето от с. Микре са известни на всички .
  • 1