@mitak Аре, старата песен на нов глас... В Ливърпул колко са англичаните, които спечелиха Шампионската лига? В Барса колко са испанците? Да продължавам ли? Най-малкото аз харесвам проекта на Домус Ага, но когато постигат нещо, си заслужават хайпа. Ако Левски или мъртвият ц(*ка бяха с подобен успех, щяха да се пишат дитирамби, да се величаят от медии, медийки и медийчета. А ся, само в на Домуса личния му сайт и фейсбук се пише нещо позитивно. Което доказва две неща. Едното е, че българинът е страшно завистлив и не признава успехите на другия. А второто е, че Домус Ага отврати всички с директната си намеса във футбола и с разправата си с всеки инакомислещ .
Има цомби, показва ги. Все едно наште чалгарки не си ги веят навън по цял ден.
@Ranilist Ловешки люляк, направи си стоп-кадър на втората секунда от това видео, което е към новината, И ще видиш как един черен крак посяга към играча на Арда. Това, че феновете на Люляк-Етрополе-София сте гьонсурати, е ясно на всички, ама се спрете малко! Нагли сте!
Металик Сопот с гордост се нареди до "Футболния Франкенщайн" от Микре с приноса си за превръщането на българския футбол в посмешище по света. Двете ГМО-та славно удрят всякакви дъна
Не е тъп да си лесно, както се казвав мемето. Беше си извоювал уважението и любовта на 60% от българите, но реши да плюе на всичко и да припознае Литекс за ц(*Ка. Сега никой не го уважава в България - нито левскарите, които го приемаха за легенда, нито неблагодарните чорбари, които ще продадат и майките си, ако Дришата им каже. Те, всъщност, вече го направиха - продадоха отбора си за благи думи за тенекии и титли.
Три години, откакто Цура Панчаревска е покойница... Няма ли поне една медия да го отрази това? Всички ли му треперите на микренския гном?
@Mariana74abvbg Ще ти кажа само: ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА
@Rotor Хахахахаха, научи се да се сТрамуваш от правописа си, дъно! Бил се сТрамувал той, неграмотникът...
@fishcake Няма да ме обиждаш на журналист в Гонг, чшш! Усик е един надут медиен балон, защото го бутат същите паляци, дето бутаха Кличко. В момента Кобрата има по-добри промоутъри, а не ония палячовци от Зауерланд и затова Усик само ще мирише шоколада.
@fishcake Много си тъп! Усик няма загуба, но в по-ниската категория. И сега идва изведнъж в тежка и иска да се бори директно за титлата. А то в долната категория най-големият му съперник беше Тони Белю, който вече за нищо не ставаше като играха. Така че май не ти е много ясен боксът, но въпреки това се пънеш да пишеш...
@Romanisto По-добре контузен нападател, който ще можеш да ползваш след 2-3 седмици, отколкото нефелно лай*о, което ще ти трови атмосферата в съблекалнята цял сезон.
Оп, оп, оп, опа Дриша стайл!
Кво се прайш, Диего? Ако Микренския те беше убеждавал, щеше да те качи на джипа и да те вози в Бялка и изведнъж щеше да станеш 100% щастлив. Той така разбира мотивацията, питай Бодура и останалите от Литекс, дето сега са се кръстили на Цура...
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Значи да не го чакаме, ясно...
@7:1,7:2,5:0 Хахахахахахаха, как му сипа на лоботомията :D :D :D Абсолютно съм съгласен с написаното, апропо. Някакъв припок, който не знае къде се намира Сардиния и прави забележки за това, заслужава да му се изсипе цяла кофа помия на главата. Жалкото е, че ще му хареса, защото свинете обичат помията...
@ludendorf Ти си тъп на гъдулка, палячо! Точно Тракия и Муряците бяха отборите, които лягаха на мъртвия ц(*Ка във всеки мач. Тия два отбора плюс Сливен гарантираха шест сигурни победи на мъртвата комунистическа свиня, да гние в ада дано! И така ставахте шампиони всяка година, с шест гарантирани победи от 30 мача... Същите тия отбори скачаха на кило кръв и метър кожа на Левски.
Прочетох "Пияният сръбски специалист..." Не, че нямаше да е вярно и това, де :D
@ger4o Наистина надрусаният холандец повлия на изхода на мача. Не даде чиста дузпа за Барса още в 13-та минута, а после не изгони оня непоръбляк Милнър за удар без топка срещу Меси. Спаси ви и от по-тежък погром тоя напушляк
Ти си невероятно тъпо парче, Бранко! Вероятно си правен в г*з! Ето ти линк към ранглистата на АТР, запознай се с лидера в нея - Роджър Федерер! А сега, ако се гръмнеш или скочиш от мост, ще направиш услуга на цялото човечество!
http://www.atpworldtour.com/en/rankings/singles
Почивай в мир, Меци! Горе на небето ще си направите страшен отбор с Гунди, Котето, Соколето, Пальо Панов, Гошо Марков и всички "сини" легенди, които загубихме без време. Ужасяваща седмица, всички сини сърца сме покрусени от поредицата гадни новини! Светла ви памет на всички, царство ви небесно!
Ауууу, колко неприпознаваческо заглавие! Сега няма ли да се обидят оранжевите кадъни? Как може тяхната велика ловешка пасмина да бъде така оплювана в заглавието, а Левски да бъде хвален? Александров, стегни си писачите, че оранжевите ще ви разприпознаят сайта!
Съдията бил неодушевен предмет!?!?! Боже, какви пациенти се подвизават в тоя форум! И тоя дава оценки на някой друг?!?! Какви малоумници, какво чудо!
E, сега има и ловешкото...
Bitch, please :D Тия загубеняци вече 28 години вярват, че ще станат пак шампиони някога, та за некъв умрел турчин нема да верват, че ще остане, въпреки че има договор с гранд като Юве :D Смешници!
Абе, тъпо парче, нали виждаш източника - вестник Спорт! Те тия в тоя вестник си бъркат по дупките с шефовете на Барселона, нормално е първо там да излезе. А това, че на малоумните фенове на Лузърпул ви се иска такъв трансфер да няма, не го прави лъжа, че ще се случи. Дри напротив. Това е същото като с припознавачите - това, че на тях им се иска отборът им да е ц(*Ка, не прави от Литекс ц(*ка. Просто Литекс си се е преименувал на ц(*ка, а лоботомиите викат за Литекс...
Тоя BIG RED е поредното Гриша-Ганчевско лай*о, което си мисли, че като повтаря една лъжа 100 пъти, тя става истина! Миризливец, човекът горе ти е дал линк, а ти ръсиш лъжа след лъжа! Засрами се, лоботомийо! Ти си срам за човечеството!
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Давай, Трибуно! Шибай Тиретата! Тия долни измекяри само това заслужават! Днес пак бият с Дузпа-Литексарка, каквито им се даваха в златните години на титлите с Гриша Ганчев... Долни отрепки, припознали Литекс, за да има тенекии!
Явно си тъпак! Словения не игра за абсолютно нищо и този подарък от Безяк класира СЛОВАКИЯ на второто място - прекият конкурент на Шотландия. Ама човек трябва малко да има нещо у тиквата, за да коментира, а не да а си лее глупостите в коментарите. Сега усещаш ли се как увисна като прани гащи, а си тръгнал да критикуваш? Не е лесно обаче да си тъп...
  • 1