чичовото освен да говори срещу съдите друго не прави. Ама то и копоцитета му е толква. Само измисленияс БФС може да търпи подобна наглост. Ама и тук важи една реплика от СРС "БФС ги вкараха в А група, БФС ще си ги търпят да правят каквото си искат"
първият поход в подкрепа на ГМО в Европа.А по пътя могат да намерят и още отбори за припознаване, белким УЕФА се излъже е даде лиценз на някой
До ръководството на ОСК ЦСКА
Ако не си бяхте заложили емблемата или си бяхте платили борчовте емблемата все още щеше да си е изконно ваша и никой нямаше да я продава на тръг. Ама га ядохте кифтетата не ревахте

С уважение:
един от балъците дето ви плащат "безплатният" обяд
само нема да се прлашите. Гиганта от Микре чака резултата от финала за Шампионската лига , след което ще обедини ЦСКА със "Скрита Сила"- Горно Мъдево и според победителя във финала ще кръсти новото отборче - Реал или Ювентус и "под вънкашност чужда и под име ново" догодина ще играете направо в групите на Шампионска лига като припознати шампиони. Майстора на къщички за птици е хитрец и винаги има План Б
защо въобще създавате илюзията , че Кубрат ще се бие с Джошуа. Все едно Рут Колева да направи дует с Мик Джагър. Единият пълни 90-хиляден стадион, другия не може да напълни Арена Армеец. Човека е на върха на вълната и ще се бие само с хора имащи сериозен рекламен потенциал и гарантиращи му минимум 15 милиона паунда - хонорара от мача с Кличко. Кщбрат това не може да го осигури и затова няма как да има мач. Следващият мач на Джошуа ще е с Кличко или Тайсън Фюри - човека си го каза ясно след мача.
защо въобще създавате илюзията , че Кубрат ще се бие с Джошуа. Все едно Рут Колева да направи дует с Мик Джагър. Единият пълни 90-хиляден стадион, другия не може да напълни Арена Армеец. Човека е на върха на вълната и ще се бие само с хора имащи сериозен рекламен потенциал и гарантиращи му минимум 15 милиона паунда - хонорара от мача с Кличко. Кщбрат това не може да го осигури и затова няма как да има мач. Следващият мач на Джошуа ще е с Кличко или Тайсън Фюри - човека си го каза ясно след мача.
страшно няма. Сега комбинатора от Микре ще обедини Партизан Червен бряг с ЦСКА Дубъл, след което новосвормираният отбор се преименува на Германия и премества седалището си в Берлин, след което новопреместеният отбор бива припознат от феновете и административно класиран за Световното. Не е като да не са го правили.
с Пиргов и Александров Франция ни сложи четири като домакин, с Иванов и Чорбаджийски Люксембург ни вкара три като гост. Смея да предположа , че Гризман и Гамейро са малко по-добри футболисти от световно неизвестните малтийци дето счупиха кръста на Иванов и Чорбаджйски. Добре че бяха те двамата та Люксембург да вкарат гол като гости.
вие 10000 билета може да вземете само ако ви ги раздават с помощите за социално слаби. така сте научени от край време. Ако трябва да си ги плащате на реална цена , повече от 500 няма как да платите.
синьото БФС за пореден път наложи ужасяваща санкция за етрополски отбор от Ловеч със седалище в София. Вместо да накажат Гонзо, че се разхожда без каска по пистата, те наказали ГМО-структурата за цял мач без публика в сектор А. Е това е нечовешко.
Последните олипийски игри на Батето като шеф на БОК - Атина 2004 взехме повече медали отколкото в следващите три зимни и три летни олипиади общо.
късно е либе за китка и декларации. След като се съгласихме да участваме в бардака Висша лига, нормално е сега да ни третират като пачаври.
факт е че многократно проверявани и неуличени в нищо спортисти са наказани за нещо което явно не са извършили е показателен, че решението е политическо а не спортно. Груповата вина и груповите наказания са характерни за авторитарните режими в демокрацията отговорноста е лична. Освен това швейцарците който произвеждат шишетата заявиха, че шишето с пробата няма как да се отвори и подмени без да се счупи специалната пластина. И че никой не ги е търсил за консултация по руското дело.
Обяснявам подробно и с прости думи за да следиш логиката
1. Едно дружество се преименува
2. Преименуваното дружество купува второ дружество
3. Новосъздаденото дружество обявява , че е приемник/наследник на трето дружество с което имат сходно име и нищо друго общо. Е това е като "Ихтиманска лимонада"АД да се преименува на "Кока Кола 1948" АД , след което да купи "Ямболски сайдер" АД и да почне да произвежда и продава "Кока Кола" с презумцията , че истинска е тази която предпочетат потребители.
така и не разбрах какво общо може има Чавдар Едрополе, закупил Литекс с ЦСКА. Това че са се кръстили ЦСКА нищо не значи.Те спокойно може да са се кръстили на ЦСКА Москва или ЦСКА Пехенян.Толкова точно имат общо с тези две дружества колкото и с ЦСКА София. Ако се бяха кръстили Реал Мадрид 1902 АД дали можеха да претендират да са наследници на Реал
ако и това не стане от БФС ще създата една специална А(армейска)ФГ в която ще събера двайсетината различни клонинги с регистрация ЦСКА там и ще играят помежду си.
значи по тази логика, аз ако реша мога да произвеждам "Кока кола" и да чакам да видя дали феновете на марката ще ме припознаят за оргинала. Да ама не. Ще ме окошарят на третия ден защото има нещо наречено търговска марка, а търговската марка "ЦСКА" принадлежи на НАП и никой не я е откупил от тях. И ако в България има закони едиственият отбор кайто може да играе под името "ЦСКА" е ведомственият на НАП на работническите олипиади в Албена.
отбора в несъстоятелност вместо да си плаща дълговете ще си ремонтира стадиона и ще плаща сериозен наем за националният стадион. интересно каво мисли снидика по този повод и на какво основание е одобрил въпросните разходи
Бен Джонсън го хванаха с допинг точно защото е канадец а не американец, и биеше американците безпроблемно
какво ли би станало ако Цветан Василев или някой от менажерите му се изтъпаначи пред медиите и заяви, че е направил КТБ2 и единственото което иска е от БНБ да му дадат да се развива като банка, тъй като КТБ винаги е била фактор във българското банкиране и без нея банковата система не е същата. Ами същото иска Янев и феновете милиони за ЦСКА. Проблема не е че го искат, а че си вярват че е възможно, но враг стаен им пречи да го постигнат. Врага се мени според случая и ситуацията
няма страшно това наказание е за старото дружество дето фалира а новото дето ще спечели купата ще е чисто като сълза, ако не следващият червен хепъниг с искане за справедливост ще е пред централата на УЕФА, стига да се намери кой да прати транспорта до там.
според г-н Александров и останалите от привържениците на ЦСКА явно е нормално и Корпоративна банка да си направи едно ново дружество Корпоративна банка 2 и да продължи да си работи като банка но вече без дълговете , но със активите си, понеже клиентите и са я приели за наследник. Е същото иска и Гриша Ганчев за ЦСКА. Ами няма как да стане