Пулицър за журналиста, написал тази огромна статия!!! Хубаво, че е сложена като водеща новина, за да може всички да я видят!!!
Браво! Хвала! Машала Алахсандров!
Га яда'а кифтетата ни риваха...
Е, гътнаха се, аз ви казах!
Тоя вече от се е запенил, попа го пръска с кандилото, а той грухти за "полуфиналитИ" и "евроидиотите", само за Милко Калев Балев - нищо не казва...
Изпаднала нищонезначещата абревиатура "АДМИНИСТРАТИВНО"... А как на първо време изобщо се пръкна в "А" група, съветския клонинг? Не е ли пак "АДМИНИСТРАТИВНО"?
Чорбата се класираха за "В" група и сега си мислят, че да се класираш за групите на "ШЛ" е същото...
Свинете се гътнаха от мъка.... Кога са виждали те класиране за групи, различни от "В" гупа?
ПрасИта, да се класираш за групите на ШЛ, не е като да се класираш на финал за КБ, зона София, район Север, кв. "Красно село"...
Нищо ново за чорбарите... Винаги със схеми, измами, хъката-мъката, тихомълком... Дано да ги резнат да те спрат.
Само си представям ако Левски или ЦСКА имаха парите, играчите и претенциите на "каузата" и се издънят срещу Милсами. Тука щеше да е апокалипсис - щеше да се призовава за събличане на Иво Тонев, да се пише за това колко са нещастни и как нищо не става от футболистите, треньорите, директорите... Какво да се прави - "джурналистика мейд ин БГ"
Но, както казва Киро Парахода: "С олигофрени не ми се говори"
Еййй, стана точно както му обеща онзи мениджър, преди да го замъкне в Сибир. Обеща му че ще го уреди в гранд - така и стана!