Брандът Shockblaze е познат на много от запалените колоездачи в България като топ бранд на един от най-големите производители на велосипеди в Източна Европа – Maxcom, част от пловдивския холдинг MaxEurope. Историята на марката Shockblaze започва в средата на 90-те години на миналия век в Италия, като бутикова серия велосипеди за планинско колоездене. Основателят на марката е запаленият по BMX и планинско колоездене състезател - Марко Дал Мас, който собственоръчно създава първия велосипед за планинско колоездене Shockblaze. През годините Маркo, успява да разработи и разшири работилницата си за велосипеди и през 2008 година сключва стратегическо партньорство с българския производител - Maxcom. Това партньорство  ни позволи да обединим най-добрите постижения на инженерите и дизайнерите от Трeвизо, Италия с опитът в серийното производство на пловдивския производител.  

Следващата стъпка от развитието на Shockblaze е изцяло новата платформа за онлайн пазаруване www.shockblaze.com, която ще предостави нови възможности за директен контакт на клиента със завода производител. Потребителят ще има възможността да се свърже и обсъди всяка стъпка за правилния избор на велосипед. Екипът на Shockblaze ще може да предложи техническа помощ при повреда и сглобяване и пълно съдействие изцяло онлайн.

Онлайн платформата ще предложи на своите потребители удължена гаранция след онлайн регистрация и 30 дни право на връщане на закупения продукт. В допълнение, www.shockblaze.com гарантира бърза, точна и безпроблемна доставка до всеки адрес в страната. За да се гарантира безупречността на велосипедите Shockblaze, те се тестват в собствен изпитателен център и от професионалния отбор на марката, във всякакви условия и терен. 

Shockblaze обещава най-добрата цена за най-добрия велосипед. Без дистрибутори, без посредници и допълнително оскъпяване. Онлайн платформата www.shockblaze.com предоставя емоцията от избора на велосипед само на един клик разстояние! С нея изборът и покупката на точния велосипед е бърз, лесен и удобен. Велосипедите в платформата могат да бъдат закупени и във фирмените магазини на МАXEUROPE в:

  • Пловдив,веломагазин „MAXEUROPE”,  ул. Голямоконарско шосе, №1 
  • Пловдив,веломагазин „НОВА“ на ул. Брезовско шосе №133 /търговски център НОВА/
  • София,веломагазин „MAXBIKE” на бул. Тодор Каблешков №53. /търговски център Friends/