Общото желание на Bosch и верига строителни хипермаркети Masterhaus за изгодни предложения и разнообразие ги обединява в съвместна промоционална кампания.

Предстоящата е планирана от 1-ви до 30-ти април във всички магазини Masterhaus и гарантира атрактивни предложения и изгодни оферти.

В кампанията е предвидена и томбола , а наградата е : Акумулаторна отвертка IXO V.

източник: Masterhaus

Единственото условие за участие е покупка на електроинструмент с марката Bosch.

източник: Masterhaus

С широко приложимия и удобен инструмент ще се сдобие по един печеливш във всеки магазин на фирма “Бошнаков” ЕООД- Masterhaus.

Като поздрав за настъпилата пролет от Bosch са предвидили за всеки клиент, закупил електроинструмент от марката и по една раница подарък.

Конкретната кампания не е единствена по рода си до момента . Успехът и широкият положителен отзвук от предходните, играе ролята на обединяващ елемент за постигане удовлетвореност на клиента от предлаганите продукти.

Bosch определено е утвърден лидер в производството и продажбата на електроинструменти вече повече от век.

Разпознаваемата марка не само в национален, но и в световен мащаб, е синоним на качество и прецизност.

Аналогично, фирма “Бошнаков” ЕООД демонстрира постоянно желание да осигури на своите клиенти висококачествените им продукти в своята търговска мрежа.

източник: Masterhaus

Поради тoва в магазините Masterhaus се предлага и ексклузивната синя серия инструменти на Bosch- сигурен индикатор за качество сред професионалистите в бранша.

Кампанията “Месец на Bosch в Masterhaus” e с насоченост да задоволи изискванията на възможно най-широк кръг от потребители за предстоящия ремонтен период.

За повече информация посетете ни на www.masterhaus.bg