Много жени не знаят как да се държат, за да привлекат вниманието на мъжа и да засилят или заздравят връзката си.

Затова си струва да преразгледат поведението си и да попроменят начина си на мислене, за да получат не само удоволствие от секса, но и удовлетворение от живота като цяло.

Като начало трябва да заобичате себе си такава, каквато сте. Независимо от фигурата, чертите на лицето и други физически особености, към себе си трябва да се отнасяте с достойнство. Захванете се с нещо увлекателно, отдайте се на хоби или пък се пробвайте в нещо ново.

Разкрепостеността в леглото е верен признак, че вашият партньор ще се отнася към вас със страст и няма да обръща внимание на други жени. Новите пози, сексиграчките и разговорите за вашите желания ще помогнат на вашия партньор да разбере по-добре вашите желания и ще му позволят да разбере, че не сте някоя комплесарка.

Много мъже обичат инициативата да тръгва от жената. Не само намеквайте за вашите желания, но и предприемайте по-активни действия, които ще покажат на вашия мъж, че сте готова за секс. Мъжът ще оцени това и няма да ви остави да чакате дълго, не се съмнявайте в това.

По комплиментите си падат не само жените, но и мъжете. Помнете, че няколко приятни думи ще подарят положителни емоции на вашия избраник и ще му дадат увереност, че е интересен за вас. /БГНЕС