Откакто Ашли стана звезда с филма "Здрач" (и неговите продължения), младата красавица неистово се опитва да избегне сянката на нейните колеги, в частност Кристен Стюарт

С държание като на тийнеджърка, която се дразни от по-голямата си сестра (макар и тук да си е под въпрос коя всъщност е по-привлекателна), Грийн правеше всичко възможно да привлече внимание върху себе си. След като голи снимки на актрисата случайно попаднаха в интернет пространството през 2009 г., Ашли доброволно позира по нищо друго освен нарисувани с боя бански за някаква реклама на напитки. (Тук не се оплакваме). След това тя започна да излиза с Джо Джонас от предаването на Дисни Ченъл "Джонас Брадърс" и оттогава не е слизала от таблоидите.

През същото време Кристен Стюарт прави всичко възможно да се скрие от светлината на прожекторите. През 2011 г. ще можем да видим как растящата популярност на Ашли Грийн ще се превърне в истинска филмова кариера.

 

С роли в "LOL", "The Apparition" и разбира се финалния за наша голяма радост "Здрач". Но ако предстоящото й трансформиране в звезда означава края на голите снимки, тогава Ашли, ние лично ти пожелаваме да се провалиш. Ужасно при това.

Още новини от Playboy може да прочетете ТУК!