Снегът: толкова много! 

Макар и да сме в края на март, а някои вече да видяха и първите щъркели, зимата в Боровец продължава. И това не е за изпускане, защото с падналия нов сняг зимния сезон в курорта ще продължи и през април.   

Прекрасни са условията, за радост на всички скиори и любители на снежните спортове. 

Цените: толкова ниски! 

Прекрасни условия за настаняване са създали и домакините от хотел „Рила” в Боровец.  Леглото в двойна стая вече е от 39 лева за месец март, както и атрактивни пакети с включена лифт карта.  

А за Великден домакините са подготвили и специален пакет от 38 лева на човек с включен Великденски обяд. 

От началото на април Бороспорт са подготвили големи намаления на цените: Отстъпки от 50% за деца и 25% за възрастни на ски и сноуборд пакетите с включено оборудване и училище, както и на ски и сноуборд уроците в група. Отстъпка от 20% се предлага и за индивидуално обучение. 

Tова е възможност за всички, при отлични снежни условия  не само да се докоснат до любимите снежни спортове, но и да подобрят своите умения с помощта на най-добрите ски учители на Бороспорт , а още и безплатни фристайл уроци от  едни, от най-добрите сноубордисти в България - Кико Гъстев, Георги Пелтеков, Лозьо Димитров и др. 

Условията: по-добре няма накъде! 

Друго си е да се изкачиш на 2400 метра надморска височина,  в подножието на Мусала, и от там да се спуснеш по страхотно обработените ски писти – на ски центъра Маркуджика  или по пистите на Ястребец и Ситняково, чак до входа на хотел „Рила”. Това е незабравимо преживяване, сега вече и на една изключителна цена. 

От 15 март дневната лифт карта за всички лифтове е 44 лева за възрастни и 27 лева за деца. Сутрешната полудневна лифт карта е 27 лева за възрастни и 17 лева за деца, а следобедната полудневна лифт карта е 22 лева за възрастни и 14 лева за деца. 

източник: Balkantourist

Нощното каране: незабравимо преживяване! 

Няма такива цени, няма такъв сняг, няма такова нощно каране!  

И всичко това за 18 лева - възрастни и 11 лева за деца; 

Пред самия хотел „Рила”, по една от най-добрите писти в Боровец можете спокойно да карате  и във времето до 22 часа. Това е невероятно изживяване, защото нощното каране има своя специфичен чар. Който не е опитал, той не е разбрал.  

А и ей го къде е. След работа, от София, за час с кола и вече си на пистата! 

Удобството: удължено работно време!

До края на Зимен сезон'2014 основните лифтови съоръжения в Боровец ще работят с удължено работно време в събота и неделя:
- Кабинкова Въжена Линия: 08.30 ч. - 17.00 ч.
- Четириседалкова Въжена Линия "Маркуджик 2" и Ски Влекове "Маркуджик” 1 И 3: 09.00 ч. -16.15 ч. 

Касите също ще работят с удължено работно време в събота и неделя, както и по време на официалните празници:
- Каса Кабинкова въжена линия "Ястребец"- 08:00 - 17:00 ч. 
- Каса ЧПВЛ "Ястребец Експрес" - 08:00 - 16:30 ч.

Различното: толкова много сняг! 

И да знаете, веднъж на десетилетие пада толкова много сняг. Затова не пропускайте възможността да покарате ски в Боровец  и да се любувате на зимната планина и през месец април, така както не е било в последните години!  

Ски сезонът продължава! Планирайте вашата снежна и слънчева ваканция в Боровец и през март и април!