Невероятно шоу и рекорден брой голеве донесе тазгодишният Мач на звездите в Националната хокейна лига на САЩ и Канада. Тимът на Джонатан Тоус (Чикаго Блекхоукс) се наложи над този на Ник Фолино (Кълъмбъс Блу Джакетс) със 17:12 не леда в „Нейшънуайд Арина“ в Кълъмбъс, Охайо.

29-те попадения са рекорд в цялата история на звездния сблъсък, който по традиция се играе в края на януари. Предишното най-добро постижение от 26 попадения се случи през далечната 2001 година, когато Северна Америка се изправи срещу сборен тим на света в Денвър. Освен това 17-те гола за тим „Тоус“ поставиха върхово постижение за най-много отбелязани попединя от един отбор, с което подобриха 16-те, отбелязани от тима на Уелската конференция през 1993 година.

Последният голов рекорд, който беше подобрен, пък бе за най-много попадения в една третина – във втората част от срещата паднаха цели 11 гола.

За най-добър в срещата бе избран нападателят на Кълъмбъс Блу Джакетс Райън Йохансен, който се отчете с 2 гола и 2 асистенции за тима на Ник Фолино. Джон Таварес (Ню Йорк Айлендърс) от тим „Тоус“ пък стана шестият в историята на Мачовете на звездите, който вкарва четири гола в един мач, а Якуб Ворачек (Филаделфия Флайърс) отбеляза хеттрик за победителите.