Почти два месеца около Световното в Бразилия Ники Кънчев и неговият екип бяха изцяло на футболна вълна. Въпреки че „лъвовете“ не присъстваха на терените, много от слушателите на Дарик радио с нескрит интерес участваха в различните игри, викторини и забавни моменти.

На особена почит бяха футболните въпроси от рода на "Кой футболист на Мондиала е женен за сестрата на свой съотборник - вратар?"

Въпрос, който реално изпревари славата на Хамес "Джеймс" Родригес, който наистина е женен за ослепителната Даниела Оспина, бивша волейболистка и сестра на съотборника на Хамес от Монако и националния на Колумбия - Давид Оспина. За слушателите бяха предвидени маса награди от спонсорите на първенството, включително и емблематичната топка "Бразука", с която играха и големи майстори.

Това, което допълнително впечатли слушателите на "Ники Кънчев шоу" бяха и нестандартните срещи с големи родни футболни легенди и хора на отговорни позиции в българския и световния футбол.

Ники Кънчев Шоу

източник: Gong.bg

На стола срещу Кънчев седнаха имена като Пламен Марков, Михаил Касабов, Валентин Михов, Георги Бърдаров, който написа и пусна футболна книга по време на световното.

Върхът на сладоледа беше гостуването на легендата Димитър Якимов, който по принцип не дава интервюта и избягва медийните изяви. Митата истински се разчувства на топлия и заслужен прием, които му показаха в студиото на Дарик.

Ники Кънчев Шоу

източник: Gong.bg

Ники Кънчев Шоу

източник: Gong.bg