Една от „легендите на Челси” Гацо Бацов разкри какви чувства таи към екипа на Гонг, и най-вече към Томислав Русев и Ники Александров. По случай 16-годишнината на Дарик радио Гацо реши да навести спортната редакция и в ефир да разясни защо слуша Спортно шоу Гонг „като прасе – заря”.

„Ей… много ядене и пийни има тука в това радио. Аз много обичам Дарик радио, най си ми ‘аресва Спортно шоу Гонг. Т’ва, Гонг като го чуя и ми става голем кеф. Слушам го като прасе – заря, направо го слушам”, искрено сподели Гацо.

„Ама най-‘убаво ми става като го чуя онова вашето момченце Томето Русев. Мали… тоя ми е напълнил душата. Мноу е свестен. Мали… като го слушам, мога да изпия пет кила ракия и четири кани вино. Като почне да коментира, се пали като москвич по нанадолнище. От първо ритане и пали. Веднъж даже коментираше мач на Бацова М’ала за Купата срещу Дива свиня (Цонево). ‘Ма на средата на полувремето ми писна и му звъннах: „Ей, Томислве, коментирай по-бавно, баце, че не мо’ем да ти смогнем, бе.”

„Иначе, т’ва другото момченце ми харесва, т’ва Никито Александров. Само понекога се крънкяме с него, щото той от Ливърпул, а я съм легенда на Челси, баце. Ама се разбираме, щото той е от ЦСКА, а аз съм като ЦСКА – не съм си плащал осигуровките.”

„От Гонга най-мно’о ми’аресва тая – Ралица Караджова. Навит съм й като градинарски маркуч. Тая само като я слушам и така се накокръжвам. И вдигам кръвно, и очите ми кръвясват. Че я взема на село, баце.”