Фитнес инструкторът на Атама Слави Горанчовски спечели престижния конкурс във Флорида- „MUSCLE & FITNESS MODEL SEARCH“ . Успехът на българина е плод на дългогодишен труд в залата, ентусиазъм и стремеж към реализация на най-високо ниво.

Победата на Слави е особено ценна в конкурс, в който американците са предпочитани и е почти невъзможен пробивът на чужденец.

Всъщност преди години на това състезание изгрява и звездата на Арнолд Шварценегер. Той печели приза „Мистър Олимпия“ седем пъти. Шварценегер оставя важна следа в историята на културизма и е автор на няколко книги и многобройни статии за този спорт. В ранните си години Арнолд спечелва широка популярност като успешен културист, а по-късно и като успешна филмова екшън звезда от Холивуд. Като културист носи прякора „Австрийския дъб“.

Слави Горанчовски

източник: Личен архив

Дали Слави Горанчовски от България ще тръгне по стъпките на холивудската звезда? Факт е, че американците признаха нашето момче и му връчиха титлата „Най- красиво тяло в Калифорния“ на престижния конкурс по културизъм.

Слави Горанчовски

източник: Личен архив

Слави вече е с богата колекция от отличия, след като над 13 години се занимава с фитнес и бодибилдинг, професионален състезател от 11 години. Високо компетентен, личен треньор с доказана способност да помага на желаещите да постигнат своите цели във фитнес зала.

Горанчовски е и възпитаник на НСА със специалност „Треньор по Културизъм и Фитнес“, а нашата школа е призната класа по цял свят.

Успех!

Слави Горанчовски

източник: Личен архив