Над 70 награди са подготвили от Българска федерация по художествена гимнастика за зрителите, които ще присъстват на Световната купа в Арена Армеец на 9 и 10 август. При вход свободен публиката ще има възможност не само да наблюдава най-добрите в този спорт от цял свят, но и да спечели интересни награди след томбола.

Най-примамлива е наградата екскурзия до Измир за посещение на Световното първенство по художествена гимнастика с нощувки в 4-звезден хотел. Сред останалите призове има уикенд за двама в Слънчев бряг и Велинград, козметични комплекти, черна техника, ваучери за ресторанти, фитнес и фризьорски салони, бижута, облекло, месни продукти, 3 броя авторски книги с автограф „Наско Сираков – Единакът” и други.

Организаторите на Световната купа също така са подготвили специално място, където всички почитатели на грациите ще могат да си правят селфита с най-големите имена на худ.гимнастика, а и да си взимат автографи.

По отношение на участничките има също толкова сериозни пнагради: купи от генералния спонсор, призове на Столична община, на ММС, на президента на Техническия комитет на Международната федерация Наталия Кузмина, приз „Мис Турнир” под формата на коронка с кристали. Има и награда за Силвия Митева по повод приключване на състезателната й кариера. Самата Митева пък ще се включи в Гала спектакъла на 10 август.