През 2015 Peugeot организира за шеста поредна година своя международен голф турнир за любители. В България ще се проведе кръг от състезанието на 29 август 2015 в Правец Голф Клуб. Победителите от етапа ще играят на международния финал в Париж през септември. Всички желаещи могат да се запишат онлайн за турнира на peugeot.bg/golf.

Peugeot Golf Tour: международно състезание

През 2015 PEUGEOT GOLF TOUR INTERNATIONAL се провежда в 8 държави от Европа, Латинска Америка и Близкия изток. Състезанието запазва своята оригинална формула по двойки, която предлага удоволствие от играта и споделени мигове. Състезателите имат възможност да играят два различни флага на всеки грийн.

Международният финал ще се състои от 13 до 15 септември 2015 в престижния голф клуб в Париж – Сен Клу.

Пежо

Събитие от висок клас за мрежата Peugeot

Марката използва ценностите на спорта, за да установи нови контакти и да заздрави връзката с клиентите. Освен това, турнирът дава възможност за създаване на специални отношения с потенциалните клиенти. Голфът изразява напълно стратегията на Peugeot за препозициониране към луксозния клас и позволява да се обърне специално внимание на гостите. Състезанието е повод да се отдаде заслуженото на премиум моделите Peugeot и най-вече на версиите GT и GT line при 308 и 308 SW. Турнирът е и прекрасна възможност да се представят новите 108 и 208.

Peugeot и голфът, близо век история

От 1929 година, когато Жан-Пиер Пежо построява първото фирмено голф игрище, досега, марката поддържа тесни отношения с този спорт и се ангажира с много голф събития по света.

Повече от 30 години Peugeot се среща с голф ентусиасти по целия свят: Peugeot е партньор на френското открито първенство по голф в продължение на 14 години, официален партньор на турнира Lancôme Trophy до 2003, на испанския Тур, на португалската голф федерация и на френския шампионат за голф учители. Натрупаният опит позволява на марката да експериментира с нова концепция на международно състезание по двойки със съдействието на Promogolf.

Пежо

За контакт:

Деница Бозаджиева

Връзки с обществеността

Sofia France Auto

Тел. +359 2 8921 144

Моб. +359 879 06 17 60

denitsa.bozadzhieva@peugeot.bg

PEUGEOT

Peugeot има 10 000 центъра в 160 страни.

През 2014 световните продажби на PEUGEOT достигнаха 1 635 000 бр., отбелязвайки ръст в Европа и Китай и следвайки своята стратегия за препозициониране към луксозния сегмент на пазара.

Със своята изцяло обновена « гама 8 », PEUGEOT разполага с най-младата гама в историята си. Високото качество на продуктите и услугите, изтънченият дизайн, вниманието към детайла и невероятното пътно поведение допринасят за емоцията, която предизвиква всяко едно PEUGEOT.