Над 2 милиона е бюджетът на художествената гимнастика за 2012-та

Публикувана в 15:17 на 15 май 2012 349 0

Над 2 милиона е бюджетът на художествената гимнастика за 2012-та източник: Gong.bg

Бюджет от 2 331 487 лева бе приет по време на редовното годишно общо-отчетно събрание на Българската федерация по художествена гимнастика, което се проведе по-рано през деня. Бюджетът е за 2012 година, която е и олимпийска.

Всички точки от дневния ред бяха приети единодушно. Най-важното решение е финансово облекчение на клубовете заради кризата. Отменени бяха всички такси на клубовете за участие в държавните първенства през тази година.

Поради липса на кворум събранието започна с час по-късно. На него присъстваха 19 от общо 47 клубове-членове на федерацията и продължи около час, информира БТА.

Приет беше отчет на Управителния съвет, финансов отчет за 2011-та година и беше приет бюджет за 2012-та в размер на 2 331 487 лева. В доклада си Мария Гигова, президент на БФХГ, даде висока оценка на представянето на целия български отбор на Световната купа в София и в турнира за "Купа Дънди", където Женина Трашлиева спечели сребърен медал при жените, а ансамбълът на Левски стана шампион.

Два нови клуба бяха приети за членове на федерацията - СиВи спорт с президент Симона Пейчева и СК Перла (Пловдив). Три клуба бяха изключени поради липса на дейност.

Лондон 2012 Художествена гимнастика 2012
Трябва да си регистриран, за да коментираш

КОМЕНТИРАЙ

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!