"Чувстваме се много добре, но имахме доста голям пропуск. Медалът ни се отрази много добре, но има още доста върху какво да работим," обясни самокритично едно от златните ни момичета от ансамбъла по художествена гимнастика Ренета Камберова. 

Грациите взеха сребърен медал, след като наваксаха седем позиции след грешки в съчетанието с ленти.

"Започнахме доста зле, и цялото състезание бе доста зле. Тези пет ленти са съчетание, което не знам как ще се изиграе. За всички бе зле, и Испания имаше пропуски. Някакви ексцесии имаше. Ако кажем, че сме доволни от представянето, ще излъжа. Доволни сме от медала. Имаме ужасно много работа, и може би трябваше да се случат тези работи, за да знаем върху какво да работим, какво да изчистим," сподели още Камберова. "Определено върху съчетанието с ленти трябва да работим. То е много бързо, и е трудно да излезем, ако направим една грешка. Трябва да излизаме бързо от грешки, ако правим такива занапред, не дай боже."

Тежи ли световната корона? "Тежи, разбира се, всеки очаква нещо от нас. За едни хора съчетанията ни са на страхотно ниво, но има и такива, които винаги ще изискват и повече. Тежи, да," призна Камберова.