Световният шампион Владимир Кличко призова Кубрат Пулев да се яви задължително на пресконференцията след сблъсъка за световната титла, който ще се проведе късно в събота вечер. В навечерието на двубоя ,„престрелките“ между двамата не спират.

В интервю за Нова телевизия, украинецът, който притежава титлите в супертежка категория на версиите IBF, WBA, IBO, WBO, сподели още че Пулев „упорито следва стъпките на Дейвид Хей“.

„Няма да коментирам това, което Пулев каза, защото го използва като оправдание. Все нещо не е наред, така че въпросите за допинга, неявяването ми на пресконференцията и проблемите с ръкавиците са само част от тези оправдания.Въпреки това аз уважавам Кубрат Пулев и смятам, че той заслужава да е тук. Той не трябва да пропуска пресконференцията след мача, защото имам да му кажа нещо много важно“, коментира Владимир Кличко за Нова телевизия.

От своя страна най-добрият български боксьор призова за подкрепа от малкия екран: „Искам да кажа на всички всички България да ми дават енергия от екрана. Ще имам нужда от нея, защото ще бъде много тежък мач.“

Не забравяйте, че може да проследите сблъсъка между Пулев и Кличко пряко в сайта Gong.bg, както и по Нова Тв. Срещата ще започне около 00.00 часа на 15 ноември.