„Радваме се, че успяхме да зарадваме цяла България. Тези медали са за вас“, сподели момичетата от националния ансамбъл по художествена гимнастика при завръщането си от Измир, където станаха световни шампионки.

Грациите се справиха с жестоката конкуренция на Световното първенство и спечелиха най-ценното отличие - титла в многобоя. "Чак такова посрещане не сме очаквали. Много благодарим за отделеното внимание, много благодарим за подкрепата от цяла България и наистина сме много щастливи. Ние толкова много пожелания в живота си не сме получавали. Поздравления от всички, всички изглеждат много щастливи. Радваме се, че успяхме да зарадваме цяла България", казаха момичетата от ансамбъла на Летище София.

"Допреди малко не осъзнавахме какво сме направили, но след като видяхме толкова много хора, толкова цветя, толкова щастливи хора, вече осъзнаваме какво всъщност сме направили.

Не очаквахме такова посрещане и сме ужасно благодарни на всички хора, които ни подкрепяха през цялото време, едно огромно благодаря. Тези медали са за вас", обявиха те.

"След победата бяхме толкова развълнувани, че не можахме да спим, вече два дни не сме спали. Изключително изморени сме и се надяваме днес вече да си починем от цялата еуфория. Всеки втори идваше да ни поздравява и казваше "Браво България, вече се завърнахте". Рускините също дойдоха да ни поздравят", допълниха гимнастичките, които прославиха България.

"Сега ни предстои заслужена почивка, след това започваме подготовка за нови съчетания, вече имаме идеи. Качваме се на Белмекен на подготвителен лагер и започваме сезона отначало с нови сили". /БГНЕС