Голямото снукър шоу в България наближава. По-малко от две седмици остават до демонстративните двубои между световните шампиони Стюарт Бингам и Шон Мърфи в София (17 юли), Бургас (18 юли) и Созопол (19 юли). 

Големи изненади очакват най-запалените фенове на джентълменската игра. Те ще могат да си закупят автобиографичната книга на снукър звездата Рони О‘Съливан по време на демонстративните мачове, няколко месеца преди официалната премиера на изданието от „Сиела“.  Само притежателите на билети ще имат шанс да се сдобият с книгата и то на преференциална цена.   

източник: БФСнукър

Това определено може се смята за голям подарък към истинските фенове на снукъра, които още веднъж ще покажат своята подкрепа към спорта като напълнят залите в София и Бургас.  Събитието в столицата се подкрепя лично от кмета Йорданка Фандъкова чрез програма за съфинансиране на спортни и младежки дейности, международни форуми и събития. 

Билетите за демонстративните двубои могат да се закупят вече и от касите на EasyPay в цялата страна, сайта на Eventim, и всички техни партньори.  

В същото време световният шампион Стюарт Бингам засне видео, в което призовава българските фенове да подкрепят събитиетo и да наблюдават на живо реванша, който ще даде на Шон Мърфи в повторение на финала от Световното първенство по снукър.