Ръководството на пловдивския колоездачен клуб „Цар Симеон 1898” привлече в представителния си тим ново попълнение от столичния „Левски”. Това е младият талант Спас Пейчев, който е родом от Ихтиман, но досега е защитавал  цветовете на „сините”, съобщи главният треньор на "царския" клуб Петър Павлов.
 
18-годишният колоездач вече има редовна картотека за „Цар Симеон 1898” за новия спортно-състезателен сезон, но засега на него ще се разчита предимно за младежкия отбор и за юношеския тим – старша възраст на клуба, където ще трупа ценен опит.
 
В мъжкия тим вече са доскорошните юноши от клубната школа Велизар Фурлански и Иван Алберт Ажи. 
 
Междувременно „Цар Симеон 1898” привлече в представителния младежки отбор още две нови попълнения – пловдивчанина Емил Минчев и Димитър Илиев от Стрелча, които досега са карали само на аматьорски състезания и не са се пускали състезателно за отбор, лицензиран в Българския колоездачен съюз в стартове от вътрешния спортен календар. 
Така младежкият отбор на „Цар Симеон 1898” през този сезон вече наброява 6 основни състезатели - двамата младежки национали Николай Генов и Адриян Беев, юношеският Октай Мехмед, както и тримата  новаци – Спас Пейчев, Емил Минчев и Димитър Илиев. 
 
В тима си при юношите младша възраст „Цар Симеон 1898” ще разчита основно на познатите велоталанти на клуба от миналия сезон  -  Тодор Харизанов и Драгомир Шопов, които досега се състезаваха предимно в отбора при момчетата