Екипажът Борис Григоров/Ангел Башкехайов (Citroen C2 S1600) е готов за  старта на 35-то Рали Сливен, което ще се проведе на 4, 5 и 6-ти  септември. Надпреварата край Сливен ще бъде четвърти кръг от Българския  Рали Шампионат, както и кръг от Европейският Рали Трофей.

В тазгодишния си вариант Рали Сливен ще предложи на зрителите 13  специални етапа, които ще бъдат разделени в три последователни дни.  Церемониалния старт ще бъде в петък от 17:30 часа, а веднага след това в  19:00ч ще потегли и първият автомобил.

"Очертава се доста интересно състезание, със много силни пилоти и  интересни отсечки. Единственото, което ни притеснява е етапа "Раково",  който ще се кара в неделя. Там има около 5 килметра права на която има  само три шикана, а ние сме с къса скоростна кутия и максималната ни  скорост ще бъде сто шестдесет и няколко километра и предплагаме, че там  ще изгубим доста. Все още подготвяме колата, тъй като доста от частите  се забавиха. Имаме нови гуми и единствено чакаме някои части, за да сме  готови на 100%, тъй като след Сливен сме заявили участие в Сърбия,  Хърватска и Австрия за еврошампионата. Това ни е приоритета. И искам да  пожелая успех на всички участниви на Рали Сливен", сподели пилота Боби  Григоров преди началото на Рали Сливен.

"Участвах на Рали Сливен преди две години с Христо Манолов (Mitsubishi  Lancer Evo 9). Мисля, че тогава беше по-интересно, защото тогава не се  караше етапа "Раково", който трябва да опзнаем утре, но по пътна книга  изглежда, че има доста дълги прави, тъй като има три шикана през един  километър. Иначе от опзнаването, което направихме първия ден - отсечката  "Бяла" е доста бърза, на две места има ужасни неравности, които според  мен са доста опасни, но така са решили организаторите, направили са я.  "Стара река" - там може да се каже, че има доста фракция по цялата  отсечка. А етапа "Даулите", който реално е Българка на спускането мисля,  че е феноменален, особенно след дървото, когато започва същинското  спускане е фантастично, има много интересни и атрактивни завои и мисля,  че там публиката ще бъде най-многобройна и ще се зарадва най-много на  минаванията на всички участници.", сподели Ангел в навечерието на Рали  Сливен.