Легендата Михаел Шумахер не се е появявал в публичното пространство в последната една година и не е участвал в никакви кампании с името му, но спонсорите остават лоялни към него, въпреки всичко. 

Седемкратният световен шампион във Формула 1 изпадна в кома след инцидент по време на ски-ваканцията му на 29 декември миналата година. Впоследствие той се събуди от нея половин година по-късно, но все още му предстои дълъг и труден процес на рехабилитация. 

И въпреки че не използват образа му, спонсорите му продължават договорите си с него. Това разкри личната мениджърка на легендарния германец Забине Кем, която говори пред местните медии. 

Тя пак не пожела да разкрие подробности за състоянието на Шуми, но разкри, че и седемте компании, които имат сътрудничество с него, продължават съвместната си работа. Засега имената им ще се появяват само на официалния сайт на бившия пилот. 

"Това само показва какво взаимно доверие имаме и как за нас не всичко е бизнес, а и приятелски взаимоотношения", сподели мениджърката на Михаел Шумахер, цитирана от списание "Шпигел".