Пилотите на Мерцедес Люис Хамилтън и Нико Розберг се включиха в стилното парти на всички служители в компанията, които отпразнуваха титлата при конструкторите от този сезон във Формула 1. 

Абсолютно всички работници бяха събрани от ръководството и поляха с изискано шампанско трофея, спечелен от двамата пилоти. Седмица преди това те бяха възнаградени с бонуси от по 10 хил. евро на човек. 

Въпреки че триумфът в отборното класиране вече е гарантиран, битката за Хамилтън и Розберг продължават с пълни сили надпреварата до края на сезона. Двамата са в битка за световната титла при пилотите.

Те са много близо един до друг в класирането и са в явна конкуренция. На партито обаче се показаха като добри съотборници и уважиха празненството на колегите си, без да показват лоши чувства един към друг. 

"Чувството да спечелиш титла във Формула 1, независимо дали индивидуална или отбора, е великолепно. Радвам се, че съм част от този празник и че имам някаква заслуга за него. Сега е време за парти", сподели Хамилтън на партито.