Пилотите на Ред Бул Рейсинг във Формула Макс Ферстапен и Даниел Рикиардо показаха чудесно чувство за хумор, след като по-рано днес двамата имаха съвместна среща с фенове. По-специално двамата се спряха на общите снимки с група японски ученици, за да демонстрират доброто си настроение след двойния триумф в Малайзия.

Рикиардо спечели на „Сепанг“, следван от съотборника си, затова и интересът към тях беше голям днес. Японските малчугани много се забавляваха на срещата със състезателите, които после се майтапиха един друг в „Инстаграм“.

Австралиецът започна първи, пускайки снимки с децата, придружена с остроумна забележка. „Срахотно посрещане на „Сузука“ от Макс и неговите съученици“, написа Рикиардо, визирайки факта, че неговият пилот е само на 18 години (и е най-младият пилот в историята на Ф1).

 

Nice welcome to Suzuka from Max & his classmates 😂

Снимка, публикувана от Daniel Ricciardo (@danielricciardo) на

Ферстапен явно не видя шегата отначало, но пък след няколко часа излезе с находчив отговор. „Учителката попита класа да посочи позицията на Даниел в отбора“, заяви холандеца под фото, на което и Рикиардо, и всички деца са вдигнали по два пръста.

 

Teacher was asking the class to name Daniel's position on the team 😉 #JapaneseGP

Снимка, публикувана от Max Verstappen (@maxverstappen1) на