Пилотът на Ферари Себастиан Фетел отчете прогреса на тима във Формула 1 като феноменален, но сам призна, че има и още много работа, която трябва да се свърши.

Завръщането на „скудерията“ към победите е една от основните теми в ранните етапи на шампионата през тази година, след като германецът успя да постигне победа в Гран При на Малайзия, което беше едва вторият му старт за „черните кончета“.

Той отдаде дължимото на шефа Маурицио Аривабене и главният инженер Джеймс Алисън, които в очите му са основните „виновници“ за позитивните промени. „Джеймс се грижи за техническата страна на нещата, докато Маурицио се занимава с бизнеса и има глобален поглед върху нещата. Има още промени, които трябва да се случат. Някои детайли вече са изрядни, други – още не, но съвсем скоро ще подредим къщичката си“, каза Фетел.

„Атмосферата е страхотна. Хората са щастливи, аз също, а резултатите са феноменални за нас като отбор. Амбицията ни е да станем още по-добри, да догоним Мерцедес, макар и това на този етап да звучи твърде самонадеяно. Със сигурност обаче точно такава е целта пред мен и целия тим“, допълни четирикратният световен шампион.