Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал разкри намеренията на клуба да се раздели с полузащитника Дарън Флетчър. Холандецът не се уплаши да потвърди, че в момента опитният шотландец е много близо до трансфер в Уест Хем.

Изглежда много малко неща могат да осуетят преминаването на 30-годишният играч в Източен Лондон, още повече, че „червените дяволи“ пускат един от най-дълго служилите си футболисти със свободен трансфер.

Флетчър се подложи на задължителните медицински прегледи и съвсем скоро трансферът му ще бъде обявен

„Той беше моят трети капитан, гласът му се чуваше в съблекалнята. Харесвам го и като човек, и като играч, ще ни липсва“, коментира Ван Гаал по адрес на халфа, който от 11-годишна  възраст се подвизава  на„Олд Трафорд“ и има 342 мача за първия тим.

„Той обаче не играе много. Според мен това винаги е най-важното за един футболист. Говорихме си за това. Той предпочита да играе. Поради тази причина му помогнах да си тръгне. За нас това е загуба. За клуба, който ще го купи – мисля, че това е Уест Хем – той ще бъде играч с много качества и като полузащитник, и като капитан. Дарън е много опитен“, допълни холандският специалист.